ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ SEX SYMBOL

 
Μια κουβέντα μόνο με αφορμή το θάνατο της γυναικάρας Ράκελ Ουέλς. Γυναικάρα, βέβαια.. Εκρηκτική, υπερσεξουαλική, αληθινή κι όχι φτιαγμένη γκόμενα. Με λάσπη την έφτιαξε, όπως την πρωτόπλαστη Εύα. 
Δυστυχώς! Κυκλοφορούμε σε κόσμο όπου δεν έχουμε την ευτυχία να βλέπουμε, να συναντούμε γυναίκες με κορμί και κορμοστασιά που να σε ζαλίζουν. Να σου λένε με την αύρα τους ότι είσαι άντρας, πλάσμα γήινο, και μη ντρέπεσαι που με ποθείς. Είναι φυσικό. 
Γυναίκα σαν την Raquel Welch δεν αποφασίζει η ίδια τι θα κάνει στη ζωή. Η σεξουαλικότητα της ορίζει την καριέρα της. Έτσι συνέβη και με την Αμερικάνα από πατέρα Κολομβιανό, την Ράκελ Ουέλς - ψεύτικο το όνομα της, δεν είναι το κανονικό.
Την γυναίκα με σωματικά προσόντα, γενικά την σεξοβόμβα, δεν την  παίρνω στα σοβαρά για ηθοποιό. Τι μου συνέβη με την  Ράκελ Ουέλς. Εντυπωσιάστηκα με την ερμηνεία της σε ταινία δραματική, όπου πρωταγωνιστούσε και ήταν για θάνατο από καρκίνο. Ρεσιτάλ η κυρία. 
Γεννήθηκε Σεπτέμβριο του 1940, έκανε δυο γάμους και δυο παιδιά, γύρισε 65 ταινίες και πέθανε την περασμένη Τετάρτη στα 82 της. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ