Η ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

 

Η μεγαλύτερη αλήτισσα του Χόλυγουντ! Τρομάζει η προσωπική της ζωή πεζοδρομίου. Καμία δεν ''συναγωνίζεται'' το τόσο βαρύ σκανδαλώδες παρελθόν της. Κι όμως είναι αξιαγάπητη. Και πολύ όμορφη, μάλιστα με αύρα... οικογενειακή. Αν η ζωή της γίνει ταινία, θα πεις είναι «Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά»

Γλυκό κορίτσι. Πρόσωπο λαμπερό, βγάζει τρυφερότητα και σκέπτεσαι ότι είναι μια γυναίκα ευαίσθητη με εύθραυστο χαρακτήρα. Η πλάνη!

Η Ντρού Μπάρυμορ τα έκανε όλα πριν ενηλικιωθεί. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Και τόσο ενωρίς! Σε ηλικία 11μηνών πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ. Δώδεκα χρονών η μάνα της την έκλεισε σε ίδρυμα αποτοξίνωσης διότι έπαιρνε κανονικά ναρκωτικά. Ξεκίνησε από τσιγάρο, πήγε μαριχουάνα και στα 11 σνίφαρε κόκα. Κανονικά.

Στο μεταξύ έγινε αλκοολική από τα 9 της χρόνια, έπινε και ναρκωτικά. Στα 13 δεν κατάφερε να πεθάνει όταν έκοψε τις φλέβες της. Πασίγνωστη σ’ όλη την Αμερική, παιδί- θαύμα του κινηματογράφου. Έπαιξε σε ταινία σε ηλικία 3 και 5 χρονών. Και στα 7 ήταν το κορίτσι στον ΕΤ Εξωγήινο, θρυλική ταινία που έκανε ο νονός της, ο Στήβεν Σπήλμπεργκ. Την βάπτισε με νονά της επίσης την Σοφία Λώρεν. Στα 7 της χρόνια ήταν κιόλας αστέρι του σινεμά. Στα 14 της πήγε για αποτοξίνωση. Η οικογένειά της την είχε στη ξευτύλα και το κορίτσι για να ζήσει στα 15 της χρόνια καθάριζε τουαλέτες. Με τόσα τραύματα ψυχολογικά πώς να έχει το φουκαριάρικο τις ισορροπίες του;

Η Dreu Blythe Barrimore το 1975, σα σήμερα 22 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε από οικογένεια ηθοποιών. Σπάνια στο σόι της κάποιος να μην ήταν ηθοποιός. Παππούδες, θείοι, γονείς, ξαδέλφια, όλοι έπαιζαν στο σινεμά. Αρχηγός ο παππούς της, η εμβληματική φιγούρα του σινεμά Τζών Ντρου Μπάρυμορ.

Η ίδια η Ντρου, γεννημένη ηθοποιός, από κούνια με το χάρισμα να στέκεται μπροστά στην κάμερα, εξελίχθηκε σε σταρ. Βραβευμένη. Μεγάλη η λίστα στα φιλμ που πρωταγωνίστησε. Έγινε και σκηνοθέτης. Και παραγωγός. Νοικοκυρεύτηκε. Έκανε δύο παιδιά. Είναι και Πρέσβειρα κατά της πείνας του OHE.

Η Ντρου Μπάρυμορ είναι η ζωντανή αντιπροσωπευτική περίπτωση του ανθρώπου γεννημένου και μεγαλωμένου στον πλανήτη Χόλυγουντ, εκεί όπου οι κάτοικοι του δεν πατάνε στη γη. Όσο κι αν διαβάζεται ακραίο, είναι η πραγματικότητα. Μέχρι τα 25 της χρόνια έκανε δύο γάμους και δύο διαζύγια, αφού ξεσκίστηκε σε αμέτρητες σχέσεις με άνδρες και γυναίκες. Ξένος γι’ αυτήν ο πατέρας της, ένας αλκοολικός αποτυχημένος ηθοποιός, Ουγγαρέζα η μάνα της, αποτυχημένη κι αυτή ηθοποιός, «μάνατζερ» της κόρης της Ντρού από πιτσιρίκα και με γνωριμίες στο διαβόητο studio 54 της Νέας Υόρκης.

«Δεν ήξερα ποια είμαι» γράφει ανάμεσα σ’ άλλα στην αυτοβιογραφία της, όπου περιγράφει την ταραχώδη ζωή της η εγγονή του Τζών Μπάρυμορ.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΓΙΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ...