Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ

 
Η κυρία Ελένη Φουρέιρα, επιτέλους άραξε με τον πρώην του Ολυμπιακού Αλμπέρο Μποτία, έκανε  μαζί του και παιδί, κι όλα καλά. Ησυχάσαμε από τη λύσσα εκείνων των μέσων, ιδιαίτερα του διαδικτύου, που ασχολούνταν με τα προσωπικά της εξ Αλβανίας τραγουδίστριας. Πως να την χαρακτηρίσεις, αφού τραγουδάει; Είναι επαγγελματίας, συμμετέχει και σε διεθνή φεστιβάλ. 
Ανύπαρκτη τραγουδίστρια η Φουρέιρα, ψεύτικη φωνή, το οποίον μπράβο της αφού έκανε καριέρα. Εκείνο, όμως, που αξίζει να σημειώσει κανείς είναι ότι για χρόνια σαρώνει επικοινωνιακά. Όχι βέβαια για τις καλλιτεχνικές της επιτυχίες, όσο για τις ερωτικές της σχέσεις. Με ποιον θα τα φτιάξει, με ποιον τα έχει, αν χώρισε, ποιος ο επόμενος. Να μάθουν το μεγάλο νέο και να το μπουμπουνίσουν στην πελατεία τους.
Τα παπαράτσεια μμε πουλάνε κι αυτά ένα εμπόρευμα. Κι αυτό δεν είναι π.χ. ποιο τραγούδι θα ρίξει στην αγορά ο τάδε και η δείνα, αλλά αν χώρισε, αν συνδέθηκε με νέο αίσθημα κλπ κλπ. Αυτά τα ολίγα με αφορμή την λατρεμένη των μμε Ελένη Φορέιρα και χρόνια της πολλά. Γεννήθηκε το 1987, σα σήμερα 7 Μαρτίου.
Αν μετρήσεις τα love story κάποιων που είναι μεταξύ γλάστρας και καναπέ τηλεοπτικής εκπομπής, χάνεις το λογαριασμό. Τα μμε, όμως, δεν το βάζουν κάτω. Επειδή υπάρχει κόσμος και κοσμάκης ψοφάει να μη χάσει ''είδηση'', μην τους αφήσουν στην πείνα και δεν πληροφορηθούν τα της κλειδαρότρυπας, ό,τι αφορά άτομα, ακόμα και γάμα εθνικής, της λεγόμενης ντόπιας showbiz.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ