ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

 
Πατέρας για έκτη φορά ο Ρομπέρτο Καβάλι. Δεν είναι αυτό που έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά το γεγονός ότι γέννησε πάλι, αυτή τη φορά στα 82 του, με μητέρα την 38χρονη σύντροφο του. Το ερώτημα είναι γιατί να προκαλεί ενδιαφέρον ο άνδρας κι όχι η γυναίκα. Γιατί, δηλαδή, η πρώην μις Σουηδία επέλεξε εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια ένα άνδρα με μεγάλη διαφορά ηλικίας... Και, μάλιστα, να γίνει αυτός πατέρας του παιδιού της, του πρώτου παιδιού της.
Ο φιλέλληνας από την Φλωρεντία Ρομπέρτο Καβάλι είναι περίπτωση. Ταλαντούχος σχεδιαστής, αυτοδημιούργητος, στην πολυεθνική εταιρεία του εργάζονται περισσότερο από 2.000 άνθρωποι. Σχεδιαστής αλλά κόντρα στα γνωστά δεδομένα ετεροφυλόφιλος με τρεις γάμους και αρκετές σχέσεις, όλες συνήθως με γκομενάρες. Από μις σε διάφορες χώρες μέχρι μις υφήλιος. 
Ε, αφού θαρρεί πως κρατάνε ακόμα τα κότσια του, αφού έχει ανάγκη από γυναίκα, θα βάλει δίπλα του μια να τον προκαλεί. Δεν θα ζευγαρώσει με κάποια μετά τα 60, τέλος πάντων με... μικρή διαφορά ηλικίας απ' αυτόν γυναίκα. Όταν γνώρισε την μαμά του έκτου παιδιού ήταν στα 70 κι εκείνη στα 26 (φώτο, προ δεκαετίας). Γιατί η Σουηδέζα στο όνομα Σάντρα διάλεξε άνδρα που θα μπορούσε να ήταν παππούς της; Αυτό να μας πουν όσοι απορούν γιατί ο παππούς Ρομπέρτο Καβάλι κάνει χωριό με την... εγγονή του.
Διαβαστε ακομα:

ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΡΙΟΣ