ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

 
Είναι δυστυχία η αγραμματοσύνη των ΜΜΕ. Δεν αναφερόμαστε γενικώς κι αορίστως στα social, λέει, media, όπου μέσα χωράνε και ένα κάρο ανεύθυνα και πειρατικά μέσα. Όταν λέμε ΜΜΕ εννοούμε επαγγελματίες, και ιστορικά, εμβληματικά μέσα υπαρκτά δεκαετίες και αιώνες. Δυστυχία, λοιπόν, να τρως στη μάπα την αγραμματοσύνη, την ασχετοσύνη. 
 
Η ηθοποιός Λίντσαιη Λόχαν, αφού είχε μια ταραχώδη προσωπική ζωή, με δεκάδες γκόμενους και αρραβωνιάρηδες, παντρεύτηκε ένα προβατάκι, και περιμένει παιδί. Τι γράφουν οι πάντες; Ένας μαλάκας το 'γραψε και αμέτρητοι το μετέδωσαν copy-paste το ίδιο άσχετα. Πως η Λόχαν περιμένει το πρώτο παιδί. Παρακαλώ! Είναι σίγουροι ότι δεν έχει ξαναγεννήσει, και  πιο σίγουροι ότι θα γεννήσει και δεύτερο παιδί.
 
Πως το ξέρουν ότι αυτό που θα 'ρθει θα είναι το πρώτο παιδί; Πως θα ακολουθήσει κι άλλο. Πως η κυρία πίπα θα φέρει κι άλλα παιδιά με τον νυν ή με κάποιον άλλον. Δεν το ξέρουν. Λοιπόν; Μπα! Επειδή δεν το ξέρουν, να μην το γράψουν; 
 
Η Λόχαν βγήκε στο σεριάνι από τριών χρονών. Έχει σχεδόν 35ετία στην αγορά της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Τελικά, καμάκωσε ένα αγνό και άβγαλτο άντρα, ο οποίος ασχολείται με τράπεζες και οικονομικά, εργάζεται στο Ντουμπάι, και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί (φώτο). Θα τα καταφέρει; 
 
Ένας από τους πολλούς αρραβωνιαστικούς της 37χρονης κοκκινομάλλας Lindsay Lohan ήταν Έλληνας επιχειρηματίας με δραστηριότητα στη Μύκονο. Μαζί του, συνεταιρικά φτιάξανε στην Αθήνα το Lohan Nightclub. Όταν ο Έλληνας την σούταρε, τότε η κυρία για να του βγει από αριστερά άνοιξε ένα παραλιακό θέρετρο στη Μύκονο κι αργότερα το δεύτερο θέρετρό της στην παραλία της Ιαλυσού, στη Ρόδο.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...