Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

 
Μιθριδάτης. Ποιος είναι ο κύριος; Ερώτημα, αν η ερώτηση είναι σωστή. Αν ο έτσι Μιθριδάτης είναι πράγματι υπαρκτός. Αν υπήρξε στο παρελθόν. Έτσι όπως τον λανσάρει η Ιστορία ή μυθολογία. Ψάξε βρες. Κι άντε και το βρήκες το κουμπί της Αλέξαινας. Άντε και την ξεκούμπωσες και της κατέβασες το βρακί. Η έκπληξη! Δεν βλέπεις με τα ματάκια σου αυτό που περίμενες, αλλά κάτι... άλλο. Δεν αποκλείεται να μη δεις τίποτα. Συμβαίνει κι αυτό!
Φασαρία σηκώθηκε με την υποψηφιότητα κάποιου μουσικού με το όνομα Μιθριδάτης. Καλλιτεχνικό όνομα. Κι αν εκλεγεί βουλευτής πιθανόν να αποκτήσει και πολιτικό παρατσούκλι. Γιατί, όχι. 
Ποιος ήταν ο Μιθριδάτης; Ο βασιλιάς του Πόντου. Πόντιος άνθρωπος, δικός μας άνθρωπος. Και επειδή ήθελε να παραμείνει στην εξουσία, διότι μόνο έτσι θα βοηθούσε τον λαό, άρχισε να δηλητηριάζεται. Με μετρημένες δόσεις από φαρμάκια ειδικά, με σκοπό να γίνει άνοσος. Να έχει ανοησία στο δηλητήριο. Και τα κατάφερε ο Μιθριδάτης. Να μην τον ''πιάνει'' κανένα θανατηφόρο δηλητήριο. Κι αυτό λέγεται Μιθριδατισμός.
Πως να χαρακτηρίσουμε τη μαλακία των ΜΜΕ και του κόσμου να ασχολούνται με τον κάθε απίθανο, άξιο λόγου κι όχι; Να έχουν το στόμα ανοιχτό και να μη φοβούνται να δηλητηριαστούν με τον κάθε γνωστό τους κι άγνωστο Μιθριδάτη.  
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕ