ΓΙΑ ΦΕΩΡΓΟΥΛΗ Η ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΕΝ... ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ

 
Μια ακόμα γυναικεία φωνή υπέρ του κυρίου Αλέξη Γεωργούλη, αυτή της συναδέλφου του, επίσης ηθοποιού κι όχι ευρωβουλευτίνας κυρίας Μαρίας Σολωμού. Θα μου επιτραπεί να ισχυριστώ πως η πλέον αξιόπιστη μαρτυρία για λογαριασμό του κατηγορούμενου Γεωργούλη είναι αυτή της σέξυ - άσχετο αυτό - Σολωμού. Η οποία Σολωμού ξεκαθάρισε από την αρχή ότι πάντα είναι με το μέρος των γυναικών.
Ο Γεωργούλης, βέβαια, δεν είναι γυναίκα, όμως η Σολωμού τον γνωρίζει χρόνια και βάζει το χέρι της στη φωτιά. Που σημαίνει ότι αποκλείει κάθε περίπτωση να έχουν βάση όσα του χρεώνει η κυρία από τας Βρυξέλλας.
Είπε και το άλλο η Μαρία Σολωμού: ''Δεν το χωράει το κεφάλι μου, αυτό που λένε σε βάρος του Αλέξη... Αν το έχει κάνει, πρώτη εγώ θα τον κρεμάσω... ''.
Κατ' αρχάς να αναφέρουμε πως το κεφάλι της κυρίας Μαρίας Σολωμού είναι αρκετά μεγάλο, μη θαρρεί κανείς πως δεν χωράει τούτο και το άλλο. Να σημειώσουμε, όμως, ότι η Σολωμού που συνήθως μιλάει καθαρά και δεν φοβάται την αλήθεια, ότι δεν διευκρινίζει μια σημαντική λεπτομέρεια. Από που ακριβώς θα κρεμάσει τον συνάδελφο της αν αποδειχθεί ένοχος; Από τα μαλλιά, από τα χέρια ή τα πόδια, το λαιμό ή τη μέση, από τα γεννητικά όργανα, από τι;
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ...