Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ''ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ'' ΤΩΝ ΗΠΑ

 
Το είδαμε κι αυτό, «πρώτη κυρία» της Αμερικής ένα πρώην μοντέλο από την Σλοβενία. Λέω «το είδαμε», όχι το είδαν μόνον οι Αμερικάνοι, διότι ό,τι συμβαίνει στην πλανηταρχία αφορά όλον τον κόσμο.

Σύζυγος του περίεργου Ντόναλντ Τραμπ είναι η κυρία Μελάνια, 24 χρόνια νεώτερη του μεγιστάνα συζύγου της, προέδρου των ΗΠΑ με τη φανέλα των ρεπουμπλικάνων, αμέσως μετά τον Ομπάμα.

Αδυναμία στο φουστάνι ο Τραμπ. Ωραιότατη και η προηγούμενη σύζυγός του, μακαρίτισσα από το 2022, η περιβόητη Τσέχα Ιβάνα, ηθοποιός, τραγουδίστρια και ό,τι άλλο είχε δηλώσει, η οποία όπως λέγεται πιάστηκε κορόιδο, διότι για να του δώσει διαζύγιο πήρε ψίχουλα, μόνον 25 δις δολάρια. Επειδή δεν άντεχε άλλο να την απατάει ο κροίσος σύζυγός της με νεαρώτερες απ' αυτήν κυρίες.
Ο Ντόναλντ Τραμπ κι όταν εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο δεν σταμάτησε να απασχολεί με τις ερωτικές του περιπέτειές του. όχι μόνο τα κουτσομπολίστικα μήντια. Ο άνθρωπος θησαύρισε αγοράζοντας και πουλώντας γη. Στο γάμο του με την Σλοβένα Μελάνια, είχε προσκεκλημένους και τον τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον. Παρούσα, βέβαια, και η μετέπειτα αντίπαλος του στις εκλογές, πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου, η Χίλαρυ Κλίντον εντυπωσιασμένη από το αξίας 100.000 δολαρίων νυφικό της Μελάνια, και τη δίμετρη(!) τούρτα της γαμήλιας τελετής.
Σήμερα η Μελάνια σνομπάρει δημοσίως και διαπροσωπικώς βέβαια τον σύζυγο της. Μάλλον δικαιολογείται μ΄ όλα όσα λέγονται και γράφονται για τον πουτανιάρη σύζυγο της. Η Μελάνια Κνάους γεννήθηκε το 1970, σα σήμερα 26 Απριλίου, και παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005. Πριν γίνει πρόεδρος ο μπούλης σύζυγος η αγριογκομενάρα Μελάνια το 'χε ρίξει στις φιλανθρωπίες. Ήταν ένα φτωχοκόριτσο, έχει πηδήξει παλούκια για να ξεχωρίσει, να... παραπλανήσει τον ερωτύλο Τραμπ. Σε τι, δηλαδή, είναι καλύτερες οι άλλες, οι προηγούμενες «πρώτες κυρίες»; Οι δε δημοκρατικοί στην προεκλογική φάση είχαν πιάσει από τα τρία το πιο καυτό όταν πόνταραν στην «αχίλλεια πτέρνα» του Τραμπ, στο «αδύνατο σημείο» του, το ''παρελθόν'' της Μελάνια
Διαβαστε ακομα:

''ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ'' ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ