ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΚΑΙ... ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 
Πάνω απ' όλα η αγάπη, λέει. Τομ Χανκς, μεγάλος ηθοποιός του σινεμά, με όσκαρ και εκατομμύρια στην άκρη, παντρεμένος 35 χρόνια με την συνομήλικη του κυρία Ρίτα Ουίλσον, ελληνικής καταγωγής. Δεν υπάρχει τέτοιο ζευγάρι. Είναι και να το θέλει ο 'ίδιος. Ο διάσημος και βραβευμένος. Ο εκλεκτός των σκηνοθετών που κάνουν τον πιο υψηλό πρωταθλητισμό στο Χόλυγουντ.
Δεν υπάρχουν χάρες. Αυτά τα λένε οι άσχετοι. Οι κομπλεξικοί. Οι επιλογές γίνονται με αυστηρά, τα πιο αυστηρά κριτήρια. Πρώτο όνομα μέσα στα πρώτα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά είναι ο Τομ Χάνκς κα δεν τον πιάνει το μάτι σου για σταρ. Ε, αυτό είναι και γαμώ στα υπέρ του. Ούτε γκόμενος είναι, ούτε το κορμί το πρώτο. Κι όμως πέφτουν στα πόδια του και τον θέλουν για κάθε ρόλο.
Το θέμα μας. Στα 67του χρόνια και με την ίδια γυναίκα. Γιατί; Επειδή η κυρία, μέτρια ηθοποιός, είναι μεγάλη κλάση γυναίκας. Μεγάλη κλάση συντρόφου. Δεν χρειάζεται να το ξέρεις. Στο λέει η ζωή τους. Γιόρτασαν τα 35 χρόνια της κοινής ζωής τους με μια φράση «Η αγάπη είναι τα πάντα» .

Στη φώτο, η κυρία Ρίτα Ουίλσον, η σύζυγος του Τομ Χανκς όταν στον Λευκό Οίκο τραγούδησε Κόκοτα στη γιορτή της 25ης Μαρτίου.
Διαβαστε ακομα: