ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΣΙΣΥ

 
Έχει πλάκα το πράμα. Έχει χωρίσει μια παρουσιάστρια και βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγο, είναι κι αυτός της σώουμπίζ, τραγουδιστής. Ποια είναι η πλάκα. η χοντρή πλάκα. Ένας ένας, μια μια οι συνάδελφοι της κυρίας Σίσυς Χρηστίδου, περί αυτής η πλάκα, της συστήνουν να φροντίσει με τον πρώην της να μην βγαίνει στον αέρα η δικαστική και όποια άλλη κόντρα έχουν.
Επαγγελματίες παρουσιαστές των οποίων η δουλειά είναι να τα βγάζουν όλα, αν είναι δυνατόν όλα, στη φόρα, παριστάνουν τις οσίες Μαρίες στην συνάδελφο. Ώπα, ρε. Καλείς στην εκπομπή σου την τάδε όρνιθα που παίζει σε σήριαλ και την ρωτάς, τι; Περί τέχνης και ηθοποιίας; Όχι, βέβαια. Για γκομενιλήκια την ρωτάς και να σου ανοίξει καμιά κλειδαρότρυπα στην προσωπική της ζωή.
Θα μου πεις αυτά έχει η ζωή. Όλοι, και δεν μιλάμε μόνο για τους παρουσιαστές, ψάχνουν, δεν χάνουν την ευκαιρία να πουλήσουν ήθος. Ότι δεν είμαστε αυτοί που είμαστε, είμαστε άλλοι. Όχι αυτοί που είμαστε, αυτοί που φαινόμαστε, είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία και νομιμοποιούμεθα να πασάρουν ηθική και παραδειγματιμό. 
Διαβαστε ακομα: .
ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ...