ΘΕΛΕΙ ΨΩΜΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

 
Όμορφη η κυρία Ράνια Τζίμα. Όμορφη τηλεοπτική παρουσία, συνδυάζει και τη δημοσιογραφική της διάσταση. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό στα κανάλια. Να σε τραβάει μια γυναίκα που καλείται να λέει τις ειδήσεις, άρα να μην σαχλαμαρίζει, ούτε να πουλάει φτηνή πονηράδα. 
Κατ' αρχάς να σημειώσω ότι μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση το βράδυ των εκλογών η 42χρονη κυρία  Ράνια Τζίμα, όταν έβγαλε όλο το πρόγραμμα με προκλητικό ντύσιμο. Σεξουαλικά προκλητικό ντύσιμο. Πέρα για πέρα απαράδεκτο. Λες και ήταν τραγουδίστρια σε σκυλάδικο. Με τον έναν ώμο γυμνό. Απίθανο. Εξωφρενικό. Αταίριαστο για παρουσιάστρια ειδήσεων. Βρε, ούτε για πρωινάδικο, για μια από τις ανόητες δήθεν κουτσομπολίστικες εκπομπές.
 
Ύστερα΄είναι και το άλλο, που το σημειώνουν τα μμε. Ότι η παρουσιάστρια του  κεντρικού δελτίου ειδήσεων του μέγκα την ''βγαίνει'' στον Πρετεντέρη. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο 69χρονος Γιάννης Πρετεντέρης είναι μέγεθος στα μμε. Μόνο τυχαίος δεν είναι. Χάνει, λοιπόν, η Τζίμα αν δεν σέβεται μπροστά στις κάμερες μια αξία στη δουλειά του. Στην δουλειά της. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΙΚΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ Η ΤΖΑΚΥ