ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ... ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ

 
Μπαμπάς για μια φορά ακόμα ο τεράστιος ηθοποιός Αλ Πατσίνο. Ξέρεις, για να καταλαβαινόμαστε στην κουβέντα, τύποι σαν τον Αμερικάνο θρύλο του σινεμά, είναι... αλλού. Μ' άλλα λόγια δεν τον κρίνεις με τα μέτρα τα συνηθισμένα, σαν όλους τους άλλους. Και δεν χρειάζεται ο ίδιος να σου εξηγήσει τούτο και  το άλλο για ό,τι προκλητικό αυτός κάνει.
Ο Πατσίνο γεννήθηκε στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, αλήτρα από κούνια, Απρίλιο βέβαια του 1940. Έχει καβαλήσει τα 83 και σ' αυτή την ηλικία γίνεται πάλι πατέρας εκτός γάμου. Γάμος; Τι είναι αυτό, δεν το ξέρει ο Αλ, ούτε ποτέ παντρεύτηκε με παπά και κουμπάρο. 
Ποια είναι  η μαμά του νέου παιδιού του Αλ Πτσίνο; Μια 29χρονη από δεύτερο χέρι. Όχι ακριβώς δεύτερο, για να είσαι μέσα από πέμπτο και έκτο και  έβδομο και βάλε χέρι... Μην κολλήσουμε στο ακριβές νούμερο, διότι ούτε η ίδια, σήμερα με τον Αλ Πατσίνο, θυμάται με πόσους πετυχημένους και κονομημένους έχει ζευγαρώσει για ένα άλφα διάστημα. Λίστα είναι. 
Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν τον άντρα ψηλό, άλλες να είναι γυμνασμένος, καλλιτέχνης, παντρεμένος, παρθένος, να του αρέσουν τα σπορ, τα βιβλία, οι εκδρομές, τα ναρκωτικά, οι ανταλλαγές συντρόφων κ.α. Γούστα είναι αυτά. Η 29χρονη σήμερα με τον Αλ Πατσίνο, γεννηθείσα στο Κουβέιτ, σπουδαγμένη κοπέλλα, έχει το χούι να διαλέγει παραλή, αλλά και διάσημο. Της κλήρωσε Αλ Πτσίνο, αλλά κρίμα στο παιδάκι που θα γεννηθεί.
Διαβαστε ακομα:

ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ