ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΖΥΓΙΖΑΝ 15 ΚΙΛΑ

 

Ηλίας Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Μέδουσα» και του νυχτερινού κέντρου «Μέδουσα», στο οποίο για 22 συνεχή χρόνια τραγουδούσε ο Γιώργος Μαρίνος. Ένας από τους ελάχιστους μοσχόμαγκες της νύχτας ο επιχειρηματίας διασκέδασης, γνωστός στην πιάτσα και στο ποδόσφαιρο σαν «ο Μάμπο».

Πρώην πρόεδρος του Πιερικού και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας ο Ηλίας έγινε περισσότερο γνωστός σαν «Μάμπο», διότι στο μπαρμπούτι, πριν ρίξει τα ζάρια τα κουδούνιζε και τα έριχνε με τη φράση «μάμπο». Έτσι, ''μάμπο'' τον αποκαλούσε για χρόνια ο απ[οπδυτηριάκιας.

Τα τελευταία χρόνια ο Ιωαννίδης δούλευε τον «Ζυγό» στην Πλάκα, εκεί όπου έχουν εμφανιστεί οι πάντες σε διάφορα σχήματα (Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μηλιώκας, Μπουλάς, Σταρόβας, Άγαμοι Θύται κ.α.). 

Ρωτάει ο τραγουδιστής Χατζηγιάννης τον επιχειρηματία: «Κύριε Ηλία, ποιος ήταν ο πιο συνεργάσιμος απ' όλους τους καλλιτέχνες που δουλέψατε εδώ και 40 χρόνια;».

-Ο Μαρίνος! Ο σπαθής άντρας, τα είχε 15 κιλά.

Κιλά 15 οι όρχεις του Μαρίνου. Ομοφυλόφιλος, αλλά πολύ αρσενικός σε συμπεριφορά. Έχει να το λέει ο Μάμπο για τον Γιώργο Μαρίνο: «Χρυσό παιδί, μορφωμένο άτομο. Δεν έφευγε από την Μέδουσα, όσα κι αν του έδιναν συνάδελφοι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων...».

Διαβαστε ακομα:

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ