ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ Η ΚΟΥΒΑΝΕΖΑ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ;

 
Η ατάκα της εβδομάδας. Βγήκε από το στόμα της κυρίας Μπέσυς Αργυράκη, μιας αληθινά συμπαθητικής παρουσίας, ευγενικής και διακριτικής. Έλα, όμως, ότι ο ειλικρινής κι αυθεντικός άνθρωπος όταν βγαίνει μπροστά στην καταραμένη κάμερα, χωρίς να το επιδιώκει να εντυπωσιάσει, είναι εύκολο να εκτεθεί. 
''Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια, διότι έχω υπερυψωμένα οπίσθια... ''. Αυτό είπε η 66χρονη πρώην τραγουδίστρια. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Υπερυψωμένο  πωπό έχουν και οι Κουβανές βολεϋμπωλίστριες, απ' όσο ξέρω, απ' όσο έχω μπανίσει σε ολυμπιακούς αγώνες. 
Η κυρία Αργυράκη είναι ξανθιά. Φυσική ξανθομάλλα. Δεν αποκλείεται στην προηγούμενη ζωή της να ήταν... παρουσιάστρια. Αποκλείεται αυτό. Στην προηγούμενη ζωή της, πριν ξανάρθει στον κόσμο δεν υπήρχε τηλεόραση. Σκέπτομαι το άλλο. Τι θα είναι η Αργυράκη στην επόμενη ζωή της. Ό,τι κι να ναι, το 'χω σίγουρο πως στην άλλη ζωή  της θα αποφεύγει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, είτε έχουν, είτε δεν έχουν ξανθιά παρουσιάστρια. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΞΥ ΜΟΝΤΕΛΑ