ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΩΠΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ...

 
Δεν το χαρακτηρίζω. Το παραδέχομαι, έχω αδυναμία να βρω την κατάλληλη λέξη, τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω το πως βλέπω το γεγονός. Αυτή την καθημερινότητα πολλών ατόμων. Να ξεβρακώνονται και με φωτογραφίες να πληροφορούν γνωστούς τους κι άγνωστους μέσα από τα λεγόμενα social media. 
Μένει με το μαγιώ η κυρία λες και βρίσκεται στην παραλία και παίρνει μια άλφα πόζα μπροστά στην κάμερα. Και αφού διαλέξει τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της, τις πιο ωραίες φωτογραφίες, τις ανεβάζει. Φοβερό. Φωτογραφίζεται και ολόγυμνη, αλλά στην φώτο δεν φαίνεται το πράμα της. Ντρέπεται το κορίτσι; Όχι, καλέ...Μην την περάσουν για βιζιτού. Όχι, καλέ... Μια τόσο άσεμνη φώτο δεν έχει τύχη να δημοσιευτεί από τα μμε. Ποιος ο λόγος να φωτογραφηθεί ολόγυμνη όταν θα την κόψουν τα μμε.
Λοιπόν. Πως να το πούμε αυτό; Το να μην παίζει σε έργο η ηθοποιός, να μην πλασάρει τολμηρές σκηνές από την ταινία π.χ, αλλά να φωτογραφίζεται χαζοχαρούμενη σε δήθεν ''προσωπικές'' στιγμές και να τις δημοσιοποιεί χωρίς κανείς να τις αποζητά.. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ