ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΙΑ

 

Γκομενοθύελλα και στη μέση ο Μπαντέρας. Κατανοητό. Χώρισε τη βακέτα και έδινε τα ρέστα του σα γνήσιο αρσενικός, όχι πλέον σαν ευνουχισμένο ενεργούμενο της πρώην του. Του βγήκε η ψυχή του Αντωνάκη μέχρι να γλυτώσει από την πρεζού, την κάποτε πανγυναικάρα Μέλανι Γκρίφιθ.

Στον καιρό της το πλάσμα η Μέλανι Γκρίφιθ. Παιδικότητα και θηλυκότητα, συνδυασμός να σκοτώνει. Να σκλαβώνει. Και φωνή γεμάτη αθωότητα και γλύκα και απέραντη σεξουαλικότητα. Πόσο, όμως, να μείνει δίπλα της ο νεώτερος της Αντόνιο Μπαντέρας, όταν η αισθησιακή κάποτε κυρία εξελίχθηκε σε όρθια πατσαβούρα; Σε πρώην γκόμενα. Κι ένα πράμα ζηλιάρικο και υστερικό.

 

Κόρη της Τίπι Χέντρεν, κάποτε μούσας του Άλφρεντ Χίτσκοκ, πρωταγωνίστριας στα ''Πουλιά'', η Γκρίφιθ έκανε τη δική της καριέρα στο σινεμά και τέσσερις γάμους, τους δύο με τον επίσης ηθοποιό Ντον Τζόνσον. Κόρη τους η Ντακότα Τζόνσον στα βήματα των γονιών της και παγκόσμια γνωστή από τις ''50 αποχρώσεις του γκρι''.

Έτσι που λες, με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Για να βγάλει τα σπασμένα μετά από 18 χρόνια γάμου με την ''γριά'' πλέον Μέλανι Γκρίφιθ (1957) ο Ισπανός γόης του Χόλυγουντ ξεσαλώνει με πιτσιρίκες. Όχι να τα βάψει μαύρα. Στο φινάλε δεν είναι ανώμαλος ο άνθρωπος. Από το ένα αγγελικό κορμί στο άλλο παρκάρει.

 

Ο Χοσέ Αντόνιο Ντομίγκεθ Μπαντέρας γεννήθηκε στη Μάλαγα το 1960, σα σήμερα 10 Αυγούστου και ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Το 1982 τον ανακάλυψε σε ερασιτεχνικό θεατράκι ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ και μετά από έναν αποτυχημένο γάμο (1987- 96) παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την Μέλανι Γκρίφιθ (1996 -2014).

Διαβαστε ακομα:

ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ