ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Ο Πάπας της Ρώμης κάνει περιοδεία. Σώπα! Ναι, επισκέπτεται αυτές κι εκείνες τις χώρες. Ποιος το λέει; Ανακοινώθηκε από το Βατικανό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα κάνει ντου στη Μέση Ανατολή. Έγκυρο; Επισήμως το έκανε γνωστό ο του Λευκού Οίκου εκπρόσωπος. Και όλα τα ΜΜΕ, από τα νησιά Μπόρα Μπόρα μέχρι τα ελληνικά κανάλια, και από το CNN μέχρι το Al Jazeera, έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Δεν υπάρχει δημοσιογραφία, τοπική, διεθνής, παγκόσμια. Η ενημέρωση είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη, αν όχι τέτοια, σίγουρα ανάπηρη, και γι' αυτό κατά σύστημα τα ΜΜΕ έρχονται δεύτερα. Μετά το γεγονός, όχι πριν. Ο τύπος δεν παίρνει πρέφα την άλφα σπουδαία είδηση, κι όταν την μάθει δεν του επιτρέπεται να τη μπουμπουνήσει.

Δεν μου λέει τίποτα εμένα του παγκόσμιου πολίτη η και γαμώ την τεχνολογία και η οργάνωσή των media. Βαποράκια είναι και απλά μεταφέρουν το ''νέο'' όταν αποφασίσουν κάποια παιδάκια να το πλασάρουν ως νέο στα μέσα.

Η Αμερική κάνει στρατιωτική επιχείρηση και χωρίς υπερβολή το 55% των αμερικάνων δεν έχουν ιδέα γιατί γίνεται το κόλπο. Ο μηχανισμός επικοινωνίας του Βατικανού παρουσιάζει τον... ηγούμενο του, τον Πάπα, και πιθανόν έτσι να είναι, ένα καλό ανθρωπάκι, διότι μοιράζει ευχές και δίνει ελπίδες στα ανθρωπάκια, τους πιστούς. Και άμα λάχει σκύβει και φιλάει τα πόδια αμαρτωλών, σ' ένδειξη της ταπεινότητας του.

Ποιος να πει την αλήθεια. Τι σόϊ πράμα είναι το Βατικανό, τούτο το ανεξάρτητο, όχι μονάχα εδαφικά, κράτος στην ιταλική πρωτεύουσα. Μιλάμε για το μεγαλύτερο συνδικάτο του εγκλήματος στην Ιστορία της ανθρωπότητος. Αυτό είναι το Βατικανό. Ποια Μαφία και Κόζα Νόστρα; Έλα, ρε... Οι εν λόγω εγκληματατικές οργανώσεις είναι οι του κατηχητικού, αν τις συγκρίνεις με την Παράγκα του Βατικανού. Μιλάνε τα ίδια τα γεγονότα.
Το Βατικανό, το οποίο έχει απ' ευθείας σύνδεση με τον μεγαλοδύναμο, δικαιολογημένα, όχι χαριστικά, αφού ο Πάπας και το ιερατείο στο οποίο αρχηγεύει, εκπροσωπούν τη θρησκεία, το κυρίαρχο θρησκευτικό δόγμα με τους περισσότερους στη γη οπαδούς. Έτσι είναι. Οι καθολικοί και οι χριστιανικές παραφυάδες του κρατάνε ακόμα τα κλειδιά του  πλανήτη, έστω κι αν δεν υπερέχουν σε αριθμό των μουσουλμάνων, των βουδιστών, των ινδουϊστών, των ορθόδοξων χριστιανών και των εβραίων.

 

Βατικανό. Το μαύρο σκοτάδι της απόλυτης και μη ελεγχόμενης αληθινής εξουσίας στον πλανήτη εδώ και χίλια χρόνια. Φοβερό, ε; Κανένας Αττίλας και Τζέκινς Χαν, Αλέξανδρος και Καίσαρ, Χίτλερ και Στάλιν δεν προκάλεσε τόσο κακό στο δίποδο όσο το Βατικανό, η αυτοκρατορία του μίσους και της κονόμας, κρυμμένης ακόμα πίσω από τα ράσα και τις ευλογίες της στον Θεό. Αμήν.

Διαβαστε ακομα:

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ