ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ...

 
Δεν λέμε κάτι. Μπανίζουμε το έργο και το 'χουμε βουλωμένο. Αυτό με τους άγνωστους σχολιαστές και κριτές στα λεγόμενα σόσιαλ μήντια δεν το καταλαβαίνω και δεν θέλω να το καταλάβω. Δεν έχει κανένα νόημα, λέω για τους ίδιους τους πεοκρούστες, τους κρούοντες το πουλί τους, επειδή λένε τούτο και το άλλο, για το άλφα και βήτα θέμα της επικαιρότητας. Συνήθως αυτά που γράφουν είναι ξεράσματα ανοησίας σκέτης.
Χώρισε η 32χρονη Έμιλυ Ραταϊκόφσκι και δεν το κορίτσι, μητέρα ενός παιδιού, μόνο ήσυχα δεν κάθεται. Από τον ένα γκόμενο στον άλλο.
Λένε πως είναι το πιο ποθητό θηλυκό της εποχής μας. Σίγουρα η πιο πολυφωτογραφημένη, κι όχι λόγω επαγγέλματος. Είναι μοντέλο διάσημο με πολλά εξώφυλλα περιοδικών στην καριέρα της. 
Η κυρία γκόμενα, λοιπόν, με το που χωρίζει ως... θύμα από τον σύζυγο της, τον 36χρονο ηθοποιό, του δίνει να καταλάβει...  Τελευταία ''κατάκτηση''  της ένας 27χρονος Κογκολέζος (φώτο), ηθοποιός, κωμικός στην Γαλλία. Και αναρωτιέσαι ακαδημαϊκώς: Η κυρία βγάζει τα σπασμένα. Εκδικείται τον πρώην σύζυγο. Της έλειπε το σεξ και το αναπληρώνει μετά το διαζύγιο. Ανακάλυψε το φως εκτός γάμου. Παίρνει ποσοστά από τα μμε τα κουτσομπολίστικα. Τι απ ΄όλα.     
Διαβαστε ακομα:

ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...