ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

 
Θέμα η εμφάνιση της κυρίας Έλλης Κοκκίνου με το τολμηρό, λέει, ντύσιμο της και το μικρόφωνο στο χέρι, από την πρεμιέρα στο κέντρο. Ε, με τι να πρωτοασχοληθούν, όταν έχει πέσει ξεραίλα στην πιάτσα. Δεν τελείωσε ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά πάλιωσε αυτό το έργο, καλώς τον κι έφτασε ο άλλος στη Γάζα.
Πενηντάρα να την πεις στο ποτήρι η κυρία Κοκκίνου, τραγουδίστρια είναι, πως ήθελες να εμφανίζεται. Σαν καλογριά, σαν αντάρτισσα της Χαμάς, με ρούχο σκούρο μέχρι τους αστραγάλους και τσεμπέρι στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Μην τρελαθούμε. Και πιο πιτσιρίκα είναι από την 54χρονη Δέσποινα Βανδή, η 53χρονη Κοκκίνου, από κορμί σχίζει το κορίτσι κι όμως στο ντύσιμο ήταν πολύ πιο... συντηρητική . 
    
Βγήκε να τραγουδήσει με μαύρο αστραφτερό φόρεμα, διαφανές στο στήθος της και στις ποδάρες της. Γιατί έτσι την θέλει ο πελάτης. Πάει ο άλλος στο μαγαζί να δει πρώτα και  μετά να ακούσει.    Αν ήταν μόνο να ακούσει την έκανε τη δουλειά και με το δίσκο στο εργαλείο. Να δει (!!!) θέλει ο άλλος, ζωντανό πράμα να σαλεύει..
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΑΤΣ