ΤΗΝ KELLLY ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ... ΦΟΥΚΤΑ ΣΟΥ

 

Δεσποινίς ετών 39. Ήταν η Χρυσάνθη Καρακατσάνη στο θεατρικό έργο των Αλέκου Σακελλαρίου και Χρήστου Γιαννακόπουλου. Έγινε και ταινία το 1954 με την… μεσόκοπη Σμαρώ Στεφανίδου, αυτή ήταν η σιτεμένη «Δεσποινίς ετών 39» την οποία προσπαθούσε να παντρέψει, δηλαδή να ξεφορτωθεί ο αδελφός της στο έργο, ο Βασίλης Λογοθετίδης.

Δεσποινίς ετών 44 είναι και η Αγγλίδα Kelly Brook... Την βλέπεις και αναστενάζεις. Οι καμπύλες. Το στήθος. Το παίζει ηθοποιός το κορίτσι, αλλά η δουλειά της είναι να επιδεικνύει το χυμώδες κορμί. Σε κάθε ευκαιρία, στην Μύκονο και όπου αλλού.

Από τον ένα διάσημο γκόμενο στον άλλον κυκλοφορεί η γλυκιά και σεμνή Kelly Brook, το μοντέλο με ζήτηση στην πιάτσα και δεν προλαβαίνει να κάνει διαφημιστικές καμπάνιες.

Η είδηση. Το μεγάλο νέο. Η γεννημένη σα σήμερα 23 Νοεμβρίου, το 1979 Κέλυ, και αρραβωνιασμένη με τον ελληνικής καταγωγής Αμερικάνο ηθοποιό Μπιλ Ζαίην, ετοιμάζει το προσωπικό της Ημερολόγιο, του 2024, με φωτογραφίες της μούρλια. Μία κάθε μήνα. Σε κάποιες φώτο είναι με μαγιώ τόπλες. Υπομονή μέχρι να το αγοράσουν όσοι την βγάζουν με τη φούχτα.
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΕΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΩΝ ROLLING STONES