ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

 
Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έγινε πασίγνωστος μετά τη σχέση του με την κυρία Δέσποινα Βανδή. Γνωστός, τι ακριβώς εννοείς; Γνωστός σα σκέτο όνομα, αυτό εννοώ. Η δημοσιότητα που κέρδισε δεν οφείλεται στη δουλειά του στο θέατρο ή όπου αλλού καλλιτεχνικά επιδίδεται επαγγελματικά.
Και ως σύντροφος ερωτικός της Βανδή εντυπωσίασε με την τελευταία του ενέργεια. Ανέβασε φωτογραφία την ώρα που κάνει αποτρίχωση. Να μη βιαστούν κάποιοι να τον κρίνουν διότι δεν μπορούν να γνωρίζουν με ποια σκέψη ο καλλιτέχνης διέπραξε την εν λόγω ηλιθιότητα. Κατ΄ αρχάς δεν είναι σίγουρο πως πράγματι έβγαζε τρίχες από τα αυτιά του. Άλλο τι δείχνει η φώτο.
Η φώτο με το λειτούργημα της αποτρίχωσης πιθανόν να έχει σκοπό να γελοιοποιήσει τα ΜΜΕ, που έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν το ιστορικό γεγονός. Γιατί, όχι. Και τον κόσμο που έδειξε ενδιαφέρον για ένα άνευ ουσίας γεγονός. Μ' άλλα λόγια ο Μπσμπίκης θυσιάστηκε, ρισκάρει τη σοβαρότητα του, προκειμένου να αναδείξει σε ποια κατάσταση σήμερα αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τους σπουδαίους καλλιτέχνες. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΕ... ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ