ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ Ο BRAND PITT

 
Ο Μπραντ Πητ δεν πλένεται. Το είχε πει η πρώην σύζυγος του, η πασίγνωστη Αντζελίνα Τζολύ. Και το είπε όταν ακόμα το ζευγάρι ήταν στα πολύ καλά του. Όχι για να τον μειώσει, έστω κι αν, δικαιολογημένα, την ενοχλούσε διότι ο γόης του σινεμά, αυτό το ομορφόπαιδο και πολύ μεγάλος ηθοποιός, αποφεύγει όσο μπορεί να χρησιμοποιεί σαπούνι, όπως και αποσμητικά.
 
Τελικά, οι άνθρωποι στο μεσαίωνα ήταν μπροστά από την εποχή τους. Εμείς, οι σύγχρονοι είναι που πηγαίνουμε προς τα πίσω. Η αριστοκρατία της Γαλλίας, για παράδειγμα, ακόμα και μέχρι τον καιρό των Λουδοβίκων, πλακωνόντουσαν στα αρώματα και τις πούντρες, για να μη βρωμάνε. Δεν πλενόντουσαν, δεν έριχναν νερό στο σώμα τους, γιατί; Θαρρούσαν ότι με το μπάνιο, το πλύσιμο με νερό και σαπούνι, το σώμα τους γερνούσε. 
 
Το ίδιο και ο Μπραντ Πητ. Η νεανικότητα του, η ζωντάνια του, παρ’ ό,τι ολοκλήρωσε τα εξήντα, οφείλεται, όπως ο ίδιος νομίζει, στη... λέρα του. Επειδή αποφεύγει να μπαίνει κάτω από τη ντουζιέρα. Δεν χώνεται μέσα στη μπανιέρα.

«Ο άνδρας μου βρωμάει σαν τσομπανόσκυλο... » είχε πει η Αντζελίνα Τζολύ. Δεν είπε το άλλο η κυρία. Ότι η μυρουδιά του ζώου προσθέτει μια αγριότητα στη σεξουαλικότητα του άνδρα. Κάτι ξέρει ο Μπραντ Πητ που δεν... σαπουνίζεται.

Ο William Bradley "Brad" Pitt γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, το 1963, και επειδή μου είναι συμπαθέστατος, με την ευκαιρία να προσθέσω τούτο. Μετά τις πανεπιστημιακές του σπουδές ξεκίνησε ως αθλητικός συντάκτης, πριν βρει το δρόμο του στο σινεμά. Και ήταν επόμενο να γίνει μεγάλος σταρ, διότι πέρα από το ταλέντο του, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία του άνδρα, με αλήθεια και υγεία, σωματική και πνευματική.
Ο παίδαρος Μπράντ Πητ είναι σοβαρό άτομο. Συγκροτημένο. Μέχρι σήμερα έχει αποφύγει κάθε ακρότητα, κάθε υπερβολή. Και ηθοποιάρα. Από ανάλαφρους ρόλους μέχρι δραματικότατους. Τον θαυμάζω. Γι' αυτό κάνω το δικό μου σχόλιο όταν αυτός είχε χαρακτηρίσει ''ηρωίδα'' την τότε σύζυγο του Αντζελίνα, για την απόφαση της να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση στο στήθος της. Μην κολλήσουμε ότι δεν ήταν κανονικός σύζυγος. Οι δυο τους στον αφρό της διασημότητας όσο κι αν ήταν αγαπημένοι, είχαν μια... άλλη ζωή, καμία σχέση μ' αυτή που γνωρίζουν οι απλοί άνθρωποι, οι οποίοι εννοούνται ως σύζυγοι, ως οικογένεια. Έκοψε τα βυζιά της για να προστατεύσει την υγεία της η Τζολύ και ο Μπράντ Πητ μάλλον ως... Έλληνας αθλητικός συντάκτης μίλησε για “ηρωισμό”.

Όποιος δεν δίνει σημασία στις λέξεις, στη σωστή χρήση των λέξεων, βγαίνει αράουτ από το παιχνίδι της ζωής. Είμαι κατηγορηματικός σ' αυτό. Σα να δίνεις λάθος πάσα στον συμπαίκτη είναι όταν δεν βάζεις στο στόμα την κατάλληλη λέξη. Τη σωστή λέξη. Άλλα λες, άλλα θες να πεις, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος.

Ήρωας είναι εκείνος που ωφελεί, και ο ηρωισμός του αφορά τον κόσμο. Το ότι δεν κώλωσε η Αντζελίνα να πειράξει το στήθος της, ένα από τα όπλα της στη δουλειά της, δεν είναι ηρωισμός, ούτε ηρωική πράξη. Ας την πούμε τολμηρή την ηθοποιό, όχι δειλή, κάτι τέτοιο. Ξεφύγαμε, μάλλον.
Διαβαστε ακομα:

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ