ΤΕΡΜΑ, ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

 

Στο διαδίχτυο γίνεται το Μεγάλο Ξεβράκωμα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια διάβαζε π.χ. ο άλλος την είδηση ότι 29χρονος Αλβανός όρμησε σε μια 69χρονη Ελληνίδα, πρώτα την κτύπησε και μετά την βίασε. Διάβαζε το νέο, πληροφορούνταν το συμβάν από τις φυλλάδες, τα ραδιόφωνα, τα κανάλια και θα παρέμενε στην εξέδρα. Δεν κατέβαινε από τη θέση του, να πάει να στηθεί στη σέντρα. Θεατής είναι, όχι παίκτης.

Σήμερα, με το internet, o κάθε χάλιας δεν διστάζει να κατέβει μέχρι τη σέντρα. Αν είναι δυνατόν να γίνει πρωταγωνιστής. Να κλέψει την παράσταση. Να υποκαταστήσει τον παρουσιαστή, τον δημοσιογράφο, τον σχολιαστή. Να δηλώσει έτσι δημόσια την παρουσία του, ''Είμαι κι εγώ εδώ''. Να πει την άποψή του, δηλαδή τη μαλακία του. 
Αυτός που έχει άποψη συνήθως την κρατάει για τον εαυτό του, έστω στον στενό του κύκλο. Για ποιο λόγο να την δημοσιοποιήσει; Να πουλήσει μούρη, να πάρει θέση στην ανώνυμη λίστα όπως όλοι οι πτυχιούχοι μαλάκες. Να πείσει άλλους για την ορθότητα της γνώμης του. Αν το κάνει αυτό, τότε καθίσταται υποψήφιος διπλωματούχος καθηγητής της μαλακίας.

Σχολίασαν, λοιπόν, κάποιοι στο διαδίχτυο ότι κακώς αναφέρεται ως “Αλβανός” ο βιαστής της 69χρονης, διότι αυτό εκφράζει ρατσισμό. Είπαμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αποδεχθούμε ότι ζούμε ανάμεσα σε καραγκιόζηδες. Όλοι όσοι πλασάρουν δημοκρατισμό, αριστερισμό, προοδευτισμό, ευρωπαϊσμό.

Έπρεπε, λέω εγώ, να αφαιρεθεί και το “29χρονος” από την είδηση διότι θίγει τους 29χρονους. Εκφράζει ρατσιστικό πνεύμα απέναντι στη συγκεκριμένη ηλικία. Τα μήντια όφειλαν να γράφανε σκέτο “Άνδρας”, όχι μόνο την εθνικότητα να αγνοήσουν, αλλά και την ηλικία του καθάρματος

Όπως θα έπρεπε να αφαιρεθεί η ηλικία της 69χρονης βιασθείσης. Δηλώνει ρατσισμό στις 59χρονες, στις 49χρονες, διότι αυτές δεν έγιναν αντικείμενο πόθου του βιαστή.

Διαβαστε ακομα:

ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ