ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕΣ

 

Στην πιάτσα κυκλοφορούν πουτάνες, κανονικές πουτάνες, όμως χωρίς βιβλιάριο αναγνωρισμένης πόρνης, άλλο ότι δηλώνουν ηθοποιίνες, τραγουδιάρες, μοντέλες, τηλεπαρουσιάστριες, ψευτοδημοσιογραφίνες. Μιλάμε για ''γνωστά'' ονόματα, πρώτα, δεύτερα και τρίτα, που ζούνε από τη βίζητα. Που έχουν ξετινάξει πορτοφόλια αν βρουν μπόσικους κάποιους ηλικιωμένους κυρίους, επώνυμοι κι αυτοί, σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο πλάνο δημοσιότητας.

Πώς αλλοιώς να τη βγάζουν τα κορίτσια, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εμφανίζεται το κορίτσι ως καλλιτέχνις, ως celebrity, όμως τα προσωπικά τους έσοδα βγαίνουν σχεδόν ολοκληρωτικά από το αλλοιώς. Ποιο είναι το ενοχλητικό;

Τα σαχλοπεριοδικά και τα γκόσιπ sites ξέρουν ποιες είναι αυτές οι συγκεκριμένες οι διαθέσιμες να σηκώνουν τα πόδια. Εντάξει, δεν περιμένει κανείς να τις ξεφωνίσουν. Όχι, αυτό. Όχι, όμως, και να τις παρουσιάζουν ως opinion – maker. Πάει πολύ αυτό. Δεσποινίδα, νυν και πρώην, έχει ξεχάσει να κολλήσει έστω ένα ένσημο από την κανονική εργασία της, την πειρατική πορνεία, να της παρέχουν βήμα και να αναπτύσσει τις απόψεις της για την τέχνη, τη δημοσιογραφία, την τηλεόραση, τον έρωτα, την οικογένεια, την πολιτική κατάσταση.

Το κορίτσι κάνει το ''επικοινωνιακό'' της παιχνίδι, το δημοσιοσχετίστικο, και ανεβάζει τις μετοχές της, το πορνομεροκάματο. Άλλο κάποιος να πηγαίνει με άγνωστη, άλλο με... επώνυμη. Τα μήντια, λοιπόν, ποιο ρόλο παίζουν εκτός από εκείνον της τσατσάς και του νταβατζή σε «σπίτι» με κόκκινο φωτάκι; (Στην εικόνα, πόρνη εποχής πέντε αιώνες πριν, σε πίνακα).

Διαβαστε ακομα:

Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ 2023 ΕΓΙΝΕ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΙ...