ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΜΙΣ... ΟΠΙΣΘΙΑ''

 
Να μαθαίνουμε και καμία ξένη λέξη, να επιμορφωνόμαστε. Bum, στα αγγλικά θα πει πισινός. Έχει προκύψει και διεθνής διαγωνισμός καλλιστείων για τον πιο όμορφο... κώλο. Miss Bum-Bum. Η Βραζιλιάνα Αντρέσα Ουράχ, μανεκέν βέβαια, ήρθε δεύτερη. .

Με φουσκωτά, ολοστρόγγυλα οπίσθια εμφανίστηκε στο διαγωνισμό η Βραζιλιάνα μοντέλα και δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι είναι πρώην γκόμενα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μιλάμε τώρα ότι το κορίτσι διαθέτει καρπουζόκωλο. ΚΙ αν βρεθεί κανείς μαζί της στο κρεββάτι δεν αποκλείεται να την αρχίσει σε κωλοχάστουκα.

Η 27χρονη Αντρέσα βρέθηκε στην εντατική του νοσοκομείου του Πόρτο Αλέγκρε. Χοντρή ζημιά. Για να φτιάξει κώλο μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί πλακώθηκε στη σιλικόνη, μάλιστα ρίσκαρε με τη δική της ευθύνη, πέραν από τα επιτρεπόμενα όρια.

“Δεν πάει άλλο, γλυκειά μου... ” προσπαθούσε να την πείσει ο πλαστικός. Αυτή επέμεινε “Γιατρέ, ρίξε πράμα, κι άλλο, φούσκωνε όσο πάει..., θέλω να βγάζει ήχο κρυστάλλινο όποιο αέριο ζητήσει να το σκάσει από πίσω μου... ”.

Μιλάμε σοβαρά. Το κορίτσι με μυαλό σκνίπας έκανε πλαστικές στη μύτη, στο σαγώνι και αφού τα “διόρθωσε” αυτά, “σήκωσε” και τα βυζιά της, ενώ έπεσε νυστέρι και στο αιδοίο της. Τίποτα δεν άφησε απείρακτο. Όχι, δηλαδή, να είμαστε όπως μας γέννησε ο θεούλης.

Και επειδή “έσκασε” και έκανε... μπαμ, ο bum της, ο κώλος της, ο οργανισμός της αντέδρασε με λοίμωξη. Επικίνδυνη κατάσταση, πυρετός να τρέμει σαν κομπρεσέρ η Βραζιλιάνα. Λίγο μετά το χειρουργείο για να της αφαιρέσουν τη σιλικόνη.

Τι είπε η μάνα της μαλακισμένης; “Είμαι σίγουρη πως η κόρη μου θα γίνει καλά, έχω εμπιστοσύνη στον Θεό”. Και το έγραψε στο facebook, μην τυχόν και δεν την ακούσει ο μεγαλοδύναμος. Για να είναι σίγουρη ότι θα διαβάσει το μήνυμα στο facebook, επειδή μια φορά την ημέρα ο Ύψιστος ρίχνει μια ματιά στο internet.

Αν με ρωτάτε δεν το ξέρω. Αν ο Θεός, όπως είναι σίγουρη η μάνα, θα βοηθήσει την Miss Bum-Bum.

Διαβαστε ακομα:

ΕΛΑΦΟΜΑΝΟΥΛΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ...