ΜΠΗΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 83 Ο ΒΟΥΤΣΑΣ

 
Όσο είναι σε θέση να ολοκληρώνει τη σεξουαλική επαφή με γυναίκα ο άνδρας νοιώθει ότι είναι νέος. Και όσο είναι νέος, 40 και 50 χρόνων, σκέπτεται δεν σκέπτεται ότι κάποτε δεν θα τελειώσει ο κύκλος. Σεξ, άλλωστε, τι σημαίνει; Για τον άνδρα ότι έχω στύση ακόμα. Και μέχρι μια άλφα ηλικία σ’ έναν αρσενικό τού τεντώνεται; Όχι, βέβαια, και μετά τα ογδόντα. Ο Κώστας Βουτσάς  ανήκε στην κατηγορία των ανδρών εκείνων που δεν ήθελαν να αποδεχθούν πως είχαν τελειώσει. 
Άλλη κατηγορία, πέραν του δημοφιλούς και συμπαθέστατου κωμικού Κώστα Βουτσά, οι άνδρες με σηκωμάρες μέχρι τα 60 και τα 70, μάλιστα χωρίς να τούς πλακώσει στο καυλομουρμούρισμα η σύντροφός του. Σ' άλλη κατηγορία οι άνδρες, που έχουν τερματίσει στα 40 και στα 50, διότι δεν σκληραίνει το εργαλείο, ακόμα κι αν η σύζυγος είναι πουτσομάνα, καυλοχέρα και μαστόρισσα στις διαθερμίες με το στόμα.

Τρόμαξε η καλλιτεχνική πιάτσα όταν έσκασε μύτη ο Κώστας Βουτσάς. Μπήχτης άνθρωπος, φανατικός γυναικάς. Έχουν να το λένε, ποτέ δεν το έβαζε κάτω. Δεν είναι, λοιπόν, μόνον θέμα ηλικίας, αλλά και κλάσης, και κράσης. Όπως και να ‘χει με τα χρόνια ο άντρας παρουσιάζει μια πτώση. Δεν είμαστε αδιάκριτοι, ακαδημαϊκά και επιστημονικά θέτουμε το ζήτημα. Ο Κώστας Βουτσάς γεννήθηκε την τελευταία ημέρα του 1931 και πέθανε το 2020, σα σήμερα 26 Φεβρουαρίου. Η τελευταία σύζυγος του (φώτο), η κυρία Αλίκη Κατσαβού γεννήθηκε Μάρτιο του 1971. Σύζυγος και ερωτική σύντροφος.

Ερωτική σύντροφος λες μια γυναίκα όταν με τον άνδρα της παίζει ο έρωτας, και σεξουαλικός, όχι μόνον ο συναισθηματικός. Ξέχνα τη διαφορά ηλικίας.

Πέσανε να τον φάνε τον Κώστα Βουτσά όταν στα 83 του είχε πει ''Θα με ξανάνοιωνε αν έκανα παιδί''. Κατ' αρχάς, ένας άνδρας στα ογδονταφεύγα δεν μπορεί να γεννήσει. Ναι, να γεννήσει λέω, διότι ο άνδρας γεννάει, η γυναίκα τίκτει. Πάμε παρακάτω.

Δεν επιτρέπει η φύση στον άνδρα πεπερασμένης ηλικίας να γίνει πατέρας. Ακόμα κι αν καταφέρει να έχει στύση, διότι χωρίς αυτήν είναι αδύνατη φυσιολογικά να γίνει αληθινή συνουσία. Το σπέρμα είναι εντελώς αδύναμο. Άκαρπο.

Ο ειλικρινής με τον εαυτό άνδρας, δηλαδή όποιος δεν κάνει απλά μια ευχή, όταν επιθυμεί παιδί, σημαίνει πως είναι φευγάτος. Δεν βλέπει μπροστά τον θάνατο. Συμβαίνει σε κάποιους. Είναι 80 και 90 χρονών και κυκλοφορούν χωρίς να μετράνε ανάποδα. Όπως το λέω. Θαρρούν πως η ζωή τους δεν έχει τέλος. Γι΄ αυτό δεν... σχεδιάζουν να κάνουν μόνο παιδί, αλλά κι άλλα, ό,τι γουστάρουν. Να πηγαίνουν μπουρδελότσαρκα. Να τρέχουν μαραθώνιο δρόμο. Να δηλώνουν εθελοντής πυροσβέστης. Διάφορα.
Διαβαστε ακομα: