Η ΜΟΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ... ΣΤΗΘΟΣ

 
Είσαι άνδρας και το πρώτο που κουσουμάρεις στην γυναίκα είναι το στήθος της. Ο απόλυτος μαγνήτης στο αρσενικό μάτι. Επειδή στη γυναίκα πράγματι αυτό είναι το περισσότερο σεξουαλικό σημείο στο κορμί της.

Βλέπεις γυναίκα με μεγάλη μύτη. Κι όμως! Την βλέπεις όμορφη, ελκυστική, την γουστάρεις με χίλια διότι σε κερδίζει το ρωμαλέο στήθος της. Δύο μπάλες κανονιού. Βυζέτα φωτοβόλα, επιθετικά, αμεταχείριστα. Ξεχνάς ότι το κορίτσι έχει περίεργα αυτιά. Ότι είναι κοντή. Σε φτιάχνουν τα στήθη της, αυτά φαντασιώνεσαι και τις φράουλες στις ρώγες.

Από την άλλη, πολλές κοπέλλες δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν το φτωχό τους μπούστο. Γίνονται καταθλιπτικές, δεν αισθάνονται ασφαλείς επειδή... μειονεκτούν ως γυναίκες. Δεν συμβιβάζονται ότι μία ζωή θα έχουν μικρό, σχεδόν ανδρικό στήθος.

Πριν από 20 χρόνια άνοιξαν οι δουλειές των πλαστικών. Αυξητική στήθους. Εμφυτεύματα. Η επιστήμη χάριζε μέγεθος και σχήμα ανάλογο με το σώμα, με τις αναλογίες του σώματος.

Σήμερα έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή. Το πλούσιο στήθος της γυναίκας είναι...ντεμοντέ. Στη μόδα είναι τα μικρά, τα φυσικά μεμέ. Όχι τα μαστάρια, όχι οι βυζάρες.

Ακόμα και γυναίκες μα σεξουαλικούς και... εμφανέστατους γλόμπους είχαν τρέξει στον μάστορα γιατρό για...ενίσχυση. Σήμερα, τουλάχιστον στην Αμερική, όλο και περισσότερο μειώνονται οι αυξητικές. Δεν είναι... μοντέρνα η σχισμή ανάμεσα στα δύο βουναλάκια.

Διαβαστε ακομα:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ