Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

 

Ιερείς ομοφυλόφιλοι. Γνωστό από τα αρχαία χρόνια .Από τότε που γεννήθηκαν οι θρησκείες. Ρασοφόροι και παιδεραστές. Όλοι αυτοί μπαίνουν σε μια κατηγορία. Την πέφτουν σε αγοράκια και κοριτσάκια. Και επειδή στο παπαδαριό πολλοί, πάρα πολλοί νικιώνται από τον πειρασμό της σάρκας, έχουν ανακαλύψει το κόλπο της συγχώρεσης. Τόσο απλά.

Την κάνει ο άγιος άνθρωπος, και αφού ξεσκιστεί, ζητάει την κατανόηση του μεγαλοδύναμου, και καθαρίζει. Άμα λάχει ρίχνει και μια εξομολόγηση και ξαλαφρώνει από την αμαρτία, την οποία επιτόπου έχει επιθυμία να… επαναλάβει.

Κακώς τα βάζουν με τον Πάπα της Ρώμης, αυτόν τον συμπαθή Αργεντινό. Ότι κλείνει τα μάτια στους καθολικούς παπάδες που σεξουαλικά παρενοχλούν παιδάκια. Λίστα χωρίς τέλος οι βιασμοί αγοριών και κοριτσιών. Τι να κάνει ο φουκαράς ο Φραγκίσκος; Να ήταν ένας και δύο και τρεις οι ιερείς που ασελγούν, δεν θα είχε κανένα δισταγμό ο Πάπας να τους τραβήξει το αυτί. Να τους διώξει από το Βατικανό. Να τους αποσχηματίσει. Εδώ μιλάμε για φαινόμενο. Οι ομοφυλόφιλοι, άλλωστε, δεν γίνονται αφού ονομαστούν ιερείς. Φοράνε το ράσο για να κρύψουν την σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα.

Lussuria, δηλαδή Ασέλγεια, είναι ο τίτλος του βιβλίου Ιταλού δημοσιογράφου με το όνομα Emilliano Sittipaldi. Και ο άνθρωπος βγάζει πολλά στη φόρα. Με στοιχεία. Με δικαστικές αποφάσεις. Με ομολογίες ιερέων. Σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστές, με ενόχους καθολικούς ιερείς. Γνωστά πράγματα στον Φραγκίσκο, αλλά κάνει την πάπια.. Δεν γίνεται διαφορετικά. Το λόμπυ των ομοφυλοφίλων είναι πανίσχυρο στο Βατικανό. Η συνωμοσία σιωπής έχει κτιστεί αιώνες.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ