ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ

 
Ring of fire. Έτσι το λένε το νέο, το μοδάτο παιχνίδι(;) και βγάζει τον παίκτη εκτός εαυτού. Τον σπρώχνει με τη θέληση του στα άκρα.

Ring of fire. Το δακτυλίδι της φωτιάς. Παιχνίδι, σε βάζει να περάσεις μέσα από φλόγες κι αν καταφέρεις να αντέξεις, να μη λιποθυμήσεις, και να μη μεθύσεις.

 

Μήπως ο στόχος είναι να γίνεις ντίρλα. Να πιεις, να πίνεις, να ξαναπίνεις όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι. Να γίνεις λοιώμα. Σκνίπα.

Μία 20χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε δύο παλιούς συμμαθητές της γιατί, λέει, την βιάσανε. Ενώ αυτή κοιμότανε του καλού καιρού. Μπεκρουλιασμένη μετά από Ring of fire, με τα δύο αγόρια.

 

Θέλει και την τράπουλα το παιχνίδι. Τραβάει χαρτί ένας, και πίνει. Άλλο χαρτί, άλλη μία κατεβασιά και πάει λέγοντας. Μέχρι να γίνουν κουδούνι όλοι, διότι σε κάθε χαρτωσιά πίνουν και οι συμπαίκτες.

Και αφού το κορίτσι έγινε φέσι, λιάρδα και οι άλλοι δύο, τότε σταμάτησαν το ring of fire. Στον επόμενο τόνο του ''παιχνιδιού'' τα δύο αγόρια την έπεσαν στην πρώην συμμαθήτρια. Ξεκίνησε τη βιόλα, λέω για το παιχνίδι της φωτιάς και επόμενο να γίνει κουρούμπελο. Άναψαν οι δυο αρσενικοί και πάνω στη ρούχλα τους όρμησαν. Ούτω πως εξελίχθη το μοιραίον.

Διαβαστε ακομα:

Η ΝΟΣΗΡΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ