ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ GAY ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

“Στηρίζω τον ομοφυλόφιλο γιο μου... ” δήλωσε για μια φορά ακόμα ο 65χρονος Μάτζικ Τζόνσον, ο θρύλος του μπάσκετ. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί τον στηρίζει; Τι είδους στήριξη να του χαρίσει; Εδώ και χρόνια πια είναι μια ξεφωνημένη αδελφή, ένα παιδοβούβαλο, όχι πλέον ανήλικος ο γιος Magic (φώτο). Μήπως, δηλαδή, χρειασθεί να του βρει γκόμενο;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη ''στήριξη'' του μπαμπά στον κανακάρη,ο οποίος είναι ήδη 31 χρονών. Του κάθε γονιού με γιο ή κόρη gay. Υποψιάζομαι, μάλιστα, ότι ο υιός Johnson, σκέτη Lady, κουνιστή και ψηλομύτα, δεν έχει καν ανάγκη την πατρική... κατανόηση και στήριξη. Σιγά, καλέ, που ψοφάει να τονώσει τον ηθικό του, να ντραπεί επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Mία ερώτηση στον father super Magic. Εάν ο γιος του ήταν ετεροφυλόφιλος και είχε ανάγκη την γονεϊκή... στήριξη θα την πρόσφερε; Π.χ. αν ο γιος, ο straight, όχι ο gay δεν μπορούσε να ρίξει γκόμενα, τότε ο Μάτζικ Τζόνσον θα καθάριζε σχετικώς;

Η κουβέντα είναι μία. Προσβάλλει τον γιο του όποιος βγαίνει στο μπαλκόνι και σαλιαρίζει “τον στηρίζω” επειδή το λεβεντόπαιδο είναι ομοφυλόφιλος. Σα να λέει ότι ναι μεν ατύχησα, που τον γέννησα, αλλά το ξεπερνάω. Τέλος πάντων, τέτοια του κώλου ηθική στήριξη σημαίνει ότι ο γιος μου κάπου μειονεκτεί, το αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι... διαφορετικός.

Στο φινάλε, δικαιολογημένο να μη γουστάρει ο μπαμπάς που ο γιος του, η κόρη του έχει τις δικές του προτιμήσεις, για τις οποίες, άλλωστε, δεν αποφάσισε ο ίδιος, η ίδια. Όταν, όμως, λέει “Στηρίζω τον γιο μου...” αποδέχεσαι ότι το παιδί σου είναι προβληματικό.

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ