ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Γιατί έχουν τόσο μίσος για τη Δύση οι τζιχαντιστές. Και ποιοι είναι αυτοί οι μαχητές του λεγόμενου ισλαμικού κράτους που το ίδρυσαν μόλις το 2013. Γιατί στο όνομα της θρησκείας τους σκοτώνουν και απειλούν τις πιο ισχυρές δυνάμεις της Ευρώπης, και την ίδια την Αμερική, βέβαια. Γιατί οργανώνονται, γιατί οπλίζονται όλο και περισσότερο. Γιατί στρατεύονται μαζί τους φανατικά και νέοι άνθρωποι από Γαλλία και Αγγλία, και αλλάζουν τη θρησκεία τους.

Ο κόσμος δεν ξέρει. Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα. Ο κόσμος μαθαίνει για τους τζιχαντιστές αυτά που θα του πουν. Ό,τι πουν, ό,τι γράψουν τα μμε. Τα οποία μήντια, βέβαια, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Η κουβέντα δεν είναι για τους τζιχαντιστές. Για το ισλαμικό κράτος που το λένε isis. Η κουβέντα είναι για την τεράστια μπλόφα που λέγεται ΜΜΕ. Που γράφουν, που αναπαράγουν, που μεταδίδουν πράγματα κουτουρού μπουγάτσα.

Φοβερό. Στην πραγματικότητα όσα δεν ξέρει ο κόσμος, τόσο δεν ξέρουν και τα μήντια. Και από πού να πάρουν πληροφόρηση τα... ενημερωτικά μέσα, όταν δεν έχουν οργάνωση παραγωγής της ενημέρωσης; Ούτε εκείνους τους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν πάρει πρέφα τι συμβαίνει στον κόσμο και έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν την πληροφορία.

Χωρίς υπερβολή το λουσάτο και πολύ χάι μέσο σήμερα είναι σκέτο μπακάλικο, άντε να το πεις μίνι-μάρκετ και πασάρει πακεταρισμένη, κονσερβοποιημένη την «επικαιρότητα». Γι' αυτό ο κόσμος είναι στο σκοτάδι. Στην απόλυτη... ελευθερία, στο καθεστώς όπου δεν υπάρχει λογοκρισία, όπου κυριαρχεί η... ανταλλαγή ιδεών σ' ένα κόσμο όπου έχουν χρεοκοπήσει τα μεγέθη.

Αυτή είναι η αλήθεια. Η μεγάλη, η μαύρη αλήθεια. Ο κόσμος πυροβολείται κάθε ημέρα, κάθε στιγμή από έναν καταιγισμό «ενημέρωσης» που τον βυθίζει πιο βαθειά στο χάος, στην απόλυτη ασυνειδησία της αδυναμίας του. Η παγκόσμια δημοσιογραφία υπηρετείται από ανθρώπους τόσο ειδικοί όσο κάποιοι άσχετοι χασάπηδες ανέλαβαν να χειρουργήσουν στο όνομα της ιατρικής επιστήμης έναν λαό καρκινοπαθή.

Ποιοι είναι οι τζιχαντιστές. Αυτοί που μας λένε ότι είναι. Ποιοι, δηλαδή; Πού να ξέρουν τα ΜΜΕ, ρε!
Διαβαστε ακομα:

ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΑΛΙΑ