ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

 
Δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η Σίρλαιη Μακ Λαίην το είχε πει. «Βεβαίως ξάπλωσα μ' όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές μου». Άντε τώρα κάποια ηθοποιός του σινεμά, παντρεμένη κι όχι, να ισχυριστεί ότι δεν έτρεξε τίποτα, ούτε τρίψιμο για ζέσταμα, με συμπρωταγωνιστή της, όταν έκαναν γυρίσματα για εβδομάδες, εκτός έδρας. Ποιος μασάει.

«Ας αφήσουν τα σάπια, όπως εγώ, έτσι όλες θα το κάνουν με συνάδελφο, με τον οποίον θα έχουν φιληθεί, θα έχουν αγκαλιαστεί μπροστά στις κάμερες...» πρόσθεσε η Σίρλαιη Μακ Λαίην. Και μετά από χρόνια διαβάζεις σε μια αυτοβιογραφία σταρ του κινηματογράφου ότι ναι, μια φορά, μια νύχτα με φεγγάρι, το έκανε με την τάδε. Και πέφτει από τα σύννεφα ο μισός πλανήτης.

«Σοβαρά;». «Δεν το πιστεύω!». «Αυτή η κούκλα έκανε έρωτα με τούτον τον άσχημο, απίστευτο!». Τέτοια.

Αν, λοιπόν, δεχθούμε το... νόμο της Σίρλαιη Μακ Λαίην, που πλέον είναι στα 90 και συνεχίζει να μελετά το Κάμα Σούτρα, καμία έκπληξη που π.χ. ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχυ πήγε μ' όλες σχεδόν τις συμπρωταγωνίστριές του. Την Σάντρα Μπούλοκ, την Ρενέ Ζελβέγκερ, την Πατρίτσια Αρκέτ, την Πενέλοπε Κρουζ. Εμένα θα μου έφθανε μονάχα η τελευταία, η Ισπανίδα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ