ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

 
Tο τελευταίο μου άλμπουμ το ηχογράφησα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το είπε φόρα παρτίδα η ίδια. Γιατί στο λέει, όμως; Έλα, ντε!

Πριν κυκλοφορήσουν τα τραγούδια της, «αποκάλυψε» ότι πήγαινε στο στούντιο μαστουρωμένη. Και τραγουδούσε φτιαγμένη. Γιατί μας τα λέει; Έλα, ντε!

 

Διαφήμιση κάνει. Και όσοι τσιμπήσουν. Ντόρο γύρω από το όνομα της. Να συζητηθεί. Μη και ξεχαστεί. Από τους φαν αλλά και όσους δεν είναι φανατικοί της θαυμαστές. Το είχε διαπράξει η Lady Gaga. Το εν λόγω φρικιό. Μιλάμε για την επικοινωνιακή προπαγάνδα και στήνεται πριν βγει στο εμπόριο ένας δίσκος, ένα βιβλίο, μια ταινία, μια θεατρική παράσταση.

Συσκέψεις στο επιτελείο. Στην ομάδα εργασίας της προώθησης του άλμπουμ, του κάθε προϊόντος. Όχι ό,τι κάτσει. Αντίθετα, είναι ανάγκη να βοηθηθούν οι πωλήσεις. Τι κάνουμε; Τι λέμε. Ποια τρυκ να στήσουμε, να ιντριγκαριστεί το αγοραστικό κοινό.

Και αποφασίστηκε. Η τραγουδίστρια π.χ. να πει ότι τα’ κοψε πλέον τα drugs. Ότι έπινε σαν τρελή, ότι ήταν εθισμένη, διότι πονούσε, και για να... ξεπονάει έριχνε τις μυτιές της, όμως τελικά όταν τελείωσε ο δίσκος έκοψε μαχαίρι όλες τις ουσίες. Στο μεταξύ τρέξτε να αγοράσετε το άλμπουμ να ακούσετε πως τραγουδάει υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι σότο από τις προκάτ αποκαλύψεις. Είπαμε. Τα πάντα όλα γίνονται για να πουλήσει το έργο, το όποιο έργο. Που σημαίνει, τι;  Δεν ψάχνεις τι πλασάρουν σκάρτο ή όχι. Αδιαφορείς και για τα ψέματα, και για τις αλήθειες της showbiz. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;