ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...

 
Ο 24χρονος Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού είναι σε σχέση με την 34χρονη κυρία Ελένη Βουλγαράκη. Ο τυχερός! Περισσότερα παίρνει ο πιτσιρικάς από γυναίκα μεγαλύτερη του σε σύγκριση μ' αυτά που δίνει. Βεβαίως η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή και δεν κάνουμε ούτε υποψία κουτσομπολιού. Δεν αναφερόμαστε. δηλαδή, στα συγκεκριμένα δύο πρόσωπα. Του ποδοσφαιριστή και της ερωτικής του συντρόφου, την οποία πολλοί έμαθαν την ύπαρξη της μετά τη συναισθηματικού χαρακτήρος εμπλοκή της με τον κάπταιν της πράσινης ΠΑΕ.
Το παιδί αφιέρωσε το κύπελλο στην κυρία. Ένα είναι το κύπελλο και ο καθένας, παίκτης, προπονητής, μασέρ, μέτοχος, οπαδός άμα λάχει το κάνει δώρο στον όποιον γουστάρει. Με τα στόμα αφιερώνεις ό,τι θες και όπου θες. Μόνο το κύπελλο. Έτσι και ο Ιωαννίδης έκανε στην κυρά του. 
Το ίδιο μπορούσε να κάνει και μια οποιαδήπτε γυναίκα στον άνδρα της. Και το αντίθετο, ένας οπαδός να το αφιερώσει στην σύζυγο, στην γκόμενα, στην γιαγιά του. Το κύπελλο δεν ανήκει πνευματικά στους παίκτες μόνο, είναι μια χαρά, ένας πόθος, μια επιτυχία και στον ανώνυμο οπαδό.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΚΗΣ