Ο ''ΗΜΑΡΤΟΝ'' ΚΑΙ ''ΧΟΥ, ΡΕ'' ΓΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 
«Ο τύπος είναι τόσο κοντός, που του δίνεις πούρο και κάνει επ' ώμου'. Τόσο κοντός που, όταν κάθεται στο χαλάκι της πόρτας κρέμονται τα πόδια του». «Μπορεί να μην έφτιαξα τα δόντια μου, αλλά τα ούλα μου είναι σαν κράσπεδα πεζοδρομίου. Σπάνε ακόμη και καρύδια» 
 
Είναι ο αξέχαστος Γιώργος - Γώγος για τον Ηλία Μπαζίνα - Γεωργίου, που πέθανε το 2023, σα σήμερα 5 Ιουνίου, και θυμόμαστε κάποιες από τις ατάκες του. Στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και, βέβαια, στον ''ΦΙΛΑΘΛΟ''. Το μέσο που ξεκίνησε και έγινε γνωστός.
 
Δεν είχε σε εκτίμηση τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο Γεωργίου και σοβαρά είχε πει ''Και με σαγιονάρες να παίξει, είναι τόσο άτεχνος, που θα πατήσει τα... κορδόνια του''. Απαραίτητο να τονιστεί ότι και στα αστεία ο Γιώργος μιλούσε σοβαρά, δηλαδή εννοούσε όσα λάνσαρε με το δικό του τρόπο.
 
Να, κάποιες άλλες ατάκες του Γιώργου Γεωργίου που ξεκίνησε από τον ''ΦΙΛΑΘΛΟ'' στα 33 του και πέθανε στα 74 του.
 
Αυτός ο παίκτης είναι τόσο κοντός που οι μασχάλες του βρωμάνε ποδαρίλα.
- Χου ρε! 'Ημαρτον, ρε...
- Αυτός για να γυρίσει από το κέντρο στην άμυνα θέλει ραδιοταξί!
- Όλα τα αθλήματα έχουν φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα: το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πόλο, ο στίβος, η άρση βαρών, το μπαμπινγκντον, το τάβλι...
- Τα νεφρά μου παλιόπ***τα.
- Σοφή η μαλ***ια σου!
- Το λουκούμι στον κύριο!
- Πολύ κλοκλό και αυγό τίποτα.
- Ρε σεις, αυτοί είναι πολύ αργοί μιλάμε! Αφού να φανταστείτε, στην προπόνηση όταν κάνουν σπριντ ο Ζάετς δεν κρατάει χρονόμετρο. Ημερολόγιο κρατάει!
- Πήγαινε στον καθρέφτη και κοίτα τον εαυτό σου. Να είστε οι δυο σας. Και ρώτα τον εαυτό σου: μήπως είμαι μαλάκας;
Διαβαστε ακομα: