ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ

 
Η ΑΕΚ θέλει πρωτάθλημα. Εντάξει, να γίνουν οι μεταγραφές, όποιες κι αν είναι αυτές, χρειάζονται, γιατί πως αλλοιώς θα πουληθούν τα διαρκείας. Τι, δηλαδή; Να παίζει η ομαδάρα στη γηπεδάρα και να 'ναι άδειες οι εξέδρες; Δεν πάει έτσι. Και για να μην παρεξηγηθώ, όχι μόνο η ΑΕΚ θ΄ςελει  τη ν κούπα, είναι και οι  αντίπαλοι της. Βέβαια. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ και ο πρωταθλητής, για να μη ξεχνιόμαστε, ΠΑΟΚ.
Ο Πατέρας Φότο, στην Ελλάδα Φώτης Στρακοσα έπαιξε σε εννέα ομάδες και με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε δυο φορές, σήκωσε κύπελλο το 1998. Έκανε και προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό ο Φώτης, ο πατέρας του Τομ, τον λέω έτσι ατα αλβανικά, που πλέον ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. Στη φώτο μέσα και ο πολύς Μάριος, το νέο αφεντικό. Ε, ψάρακας είναι ακόμα ο εν λόγω Ηλιόπουλος ας τον δικαιολογήσουμε για τη λεζάντα.
Το 'χουμε αυτό στη βαλκανική Ελλάδα. Μεταγραφή δεν γίνεται χωρίς να αστράφτει η φάτσα του ιδιοκτήτη. Και, τι; Να συγκρίνω τα κιλά του Ηλιόπουλου με την Katy Perry (φώτο). Μπανίζεις την Αμερικάνα τραγουδίστρια και δεν πιστεύεις ότι ο Άγγλος κωμικός, μόνο με κωμικό δεν μοιάζει, έχει φάει ένα κάρο καταγγελίες για βιασμούς και αναντάμ παπαντάμ σεξουαλικές επιθέσεις. Γίνεται, ρε; Να, που  παραγίνεται. Να ψάχνεται σαν άντρας όταν έχει ένα μανούλι, έστω στα 40 της, αυτή την εκατομμυριούχο Καίητυ Πέρυ. Φοβερό το κορίτσι. Σε κάθε περιοδεία της τριπλασιάζει το πακέτο της. Δυο και τρείς φορές μεγαλύτερα τα έσοδα της από περιοδεία σε περιοδεία.
Κι έχεις εδώ τα μμε να ασχολούνται και να τα δίνουν όλα με το χωρισμό της κόρης του Ντέμη και της Βανδή. Τέλειωσε ο δεσμός της με τον γυμναστή, αλλά ρωτάς τα μμε; Το κορίτσι, λοιπόν, κι αυτή είναι ειδησάρα, έκανε unfollow στον πρώην της. Το μάθαμε κι αυτό. Το άλλο; Απόψε στις δέκα Ισπανία- Γαλλία και θα μαυρίσει η αρένα. Πλειοψηφία οι κατάμαυροι ποδοσφαιριστές στην εθνική Γαλλίας. Και όλοι στην κόντρα με την Λεπέν. Δημοκρατικοί άνθρωποι, ιδεολόγοι, όχι φασισταριά του κερατά και ακροδεξιοί. Μιλάμε για πλάκα. Για πολύ πλάκα. Τι άλλο; 
Πρώτη η Λεπέν και μετά από μόλις μια εβδομάδα στην τρίτη θέση. Τι είναι αυτό; Μιλάει μόνο το πράμα. Πατσαβούρα στη μάπα των πονηρών που παίρνουν στα σοβαρά την κάλπη. Το πιο κάλπικο πράμα. Και το ρίχνουν στις βαρυσήμαντες, μιλάνε για  αναλύσεις ασήκωτες, σχετικά με το... νόημα των εκλογών. Βεβαίως υπάρχει... νόημα! Είναι ατέλειωτη μαλακία να λαμβάνεις κανείς υπ' όψιν του ό,τι βγάζει το μαγικό κουτί, η κάλπη. Έτσι ή αλλοιώς.
Εμείς στη μπάλα. Στις δέκα, λοιπόν, θα δούμε Γαλλία - Ισπανία και όπως να κάτσει το αποτέλεσμα η ουσία είναι μία. Μας είναι αδιάφορο ποια ομάδα θα προκριθεί. Δίκαια ή άδικα. Δεν μας ενδιαφέρει κι αν το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος είναι νερόσουπα. Βλέπουμε και πίσω από τους τοίχους. Δηλαδή; Δεν περιμένουνε οπωσδήποτε ποιότητα. Μη λησμονούμε ότι μιλάμε για κρίσιμο ματς, όχι για προκάτ ταινία που φτιάχτηκε να πάρει βραβεία και να κάνει ταμείο. Την κρισιμότητα θα απολαύσουμε, διότι είμαστε της σχολής και ξέρουμε να αγοράζουμε το καλό πράμα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΟ