Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 90!

 
Ο ίδιος ο παθών το ομολόγησε. Είμαι ερωτευμένος. Παθών, βέβαια. Το παθαίνεις, δεν το θέλεις. Όσο και να το επιδιώξει κανείς δεν έρχεται, αν δεν την πατήσεις τη λαμαρίνα, που λένε και οι σοφοί της δεκάρας. Έτσι είναι. 
Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι περασμένα τα 90 του χρόνια, και είναι σοβαρό άτομο, Σημαίνει πως δεν παίζει στις ερωτικές του σχέσεις. Δεν κοροϊδεύει αυτήν ή την άλλη γκόμενα.
Ερωτευμένος σε ηλικία 90φεύγα. Γιατί, όχι; Να πανηγυρίζουμε  πρέπει όταν μαθαίνουμε το μέγα γεγονός. Πως και σ' αυτή την ηλικία δεν ξεκόβουμε από τη ζωή. Δεν περιμένουμε το θάνατο.
Ένας άνδρας έχει ικανότητες στοι κρεβάτι, μάλιστα με γυναίκα νεώτερη, πολύ νεώτερη του, όπως η περίπτωση του κυρίου Λυκουρέζου. Ποιος ασχολείται με το σεξ! Αν μια γυναίκα νταραβερίζεται με άντρα πάνω  από τα ογδόντα και περιμένει να απολαύσει σεξ, τότε η κυρία δεν είναι στα καλά της, 
  
Στη φώτο ο δικηγόρος με την κόρη του (αριστερά, μη γίνει μπέρδεμα) και την κυρία ηθοποιό με την οποία, κατά δήλωση του, είναι ερωτευμένος.
Διαβαστε ακομα:

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΟΛΓΑ!