ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Νούμερο ένα στον πλανήτη σήμερα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Άπαικτος ο καραγκιόζης. Μόνος του παίζει. Και κάνει ό,τι θέλει ο 79χρονος παίκτης. Φοβερό! Πλανητάρχης και δίνει τις παραστάσεις του άνευ αντιπάλου. Μόλις του βγει κάποιος από αριστερά, είτε από Κίνα, είτε από Ευρώπη, την κάνει γυριστή επιτόπου. Δεν αντέχει τις κόντρες. Είπαμε. Παίζει μόνος του. Αυτός και ο εαυτός του. Τρίτος δεν χωράει.
Το σύμπαν έχει πάθει την πλάκα της αιωνιότητος. Μοιάζει ο άνθρωπος με ταύρο που τον είχαν αμπαρωμένο και πεινασμένο και τον έριξαν στην αρένα. Δεν βλέπει αντίπαλο ο παικταράς, μόνο τις κερκίδες. Αυτές έχει σκοπό μόνο να εντυπωσιάσει. Γι' αυτές μόνο δουλεύει. Ποτέ άλλοτε πολιτικός από ανατολή μέχρι δύση, από βορρά μέχρι νότο, δεν έκλεψε την παράσταση με τόσες πολλά άνοιξε- κλείσε την αυλαία στο θέατρο.
Θεατρίνος είναι ο Ντάναλντ Τραμπ. Όλα για να είναι παρών στη δημοσιότητα. Να μην προλάβει ο θεατής να πλήξει, να κουραστεί.
Διαβαστε ακομα: