ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

 
Να το μάθει κι αυτό ο κοσμάκης, που ξέρει μόνο τη μισή αλήθεια. δηλαδή ότι έξω από τα τρελάδικα κυκλοφορούν ατέλειωτοι τρελοί. Τι έγινε με τον τραγουδιστή Μαζωνάκη Γεώργιο; Τον μπουζουράσανε κατ΄ ευθείαν σε ψυχιατρεία. Και με την άδεια του εισαγγελέα. Γίνεται; Παραγίνεται. Ούτε κατά διάννοιαν τα έχει χάσει το παιδί. Ποιος τον ρωτάει!  
Να ξέρουμε τι λέμε. Στα κιτάπια υπάρχουν κάτι ψιλά γράμματα που τα εκμεταλλεύεται ο άλλος και το θύμα βρίσκει μεν το δίκαιο, αλλά η ζημιά έχει γίνει. Έμεινε αυτό. Λέω για τον Μαζωνάκη. Ο κάθε μαλάκας όποτε του  'ρθει θα πετάει αύριο την κοτσάνα του, ότι τα  'χασε τα μυαλά του ο τραγουδιστής. Γιατί; Επειδή έγραψε αυτό το απίθανο, να πάνε αδιάβαστο τον Τζώρτζ σε ψυχιατρείο.
Φοβερό. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ας είσαι επώνυμος, όνομα στη σώουμπιζ ή όπου αλλού. Σε πακετάρουν και με κορδονάκια σπέσιαλ. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΒΙΤΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ....