ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΔΥΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ

Αφελής ερώτηση. Γιατί μια γυναίκα γυμνή ή ημίγυμνη αφήνεται μπροστά στην κάμερα. Είτε στημένη. είτε δήθεν αδιάφορη. Δεν μιλάμε για επαγγελματικούς λόγους. Αν πρόκειται για μανεκέν ή ηθοποιό. Που και γι' αυτές τι περιπτώσεις ισχύει η ερώτηση. Λοιπόν;
Γιατί μια γυναίκα, όχι μια, αλλά χιλιάδες, εκατομμύρια, κι όχι της λεγόμενης showbiz, είναι τόσο εύκολες να φωτογραφίζονται χωρίς ρούχα; Με την ευκαιρία, η κυρία της φώτο είναι η Κάιλυ Τζένερ, με το πάντα λυπημένο και σεμνό ύφος.
Πουλάμε, κυρίες και κύριοι. Δουλειά κάνουμε. Αυτό είναι. Υπάρχει πελατεία και την ικανοποιούμε. Αυτή είναι η υποχρέωση μας, το καθήκον μας.
Πήρες χαμπάρι; Μας αρέσει και το κάνουμε. Και ξέρουμε ότι το γουστάρει ο ανδρικός πληθυσμός. Κάτι άλλο;. Από την αρχαιότητα, ποια αρχαιότητα, την πολύ παληά, από τότε που ο άνθρωπος ντύθηκε, από τότε άρχισε το έργο. Πως θα γδυθεί αν προηγουμένως δεν ντυθεί.
Διαβαστε ακομα: