ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

 
Σκέφθηκες ποτέ πώς γεμίζουν το site, το όποιο site απ' αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά; Αγγούρι η δουλειά. Δεν γίνεται χωρίς να ανανεώνεται η λεγόμενη σελίδα όλο με νέο και φρέσκο πράμα. Επόμενο. λοιπόν, να μπαίνουν στο κόλπο και ανοησίες, αλλά να μην μοιάζουν τέτοιες, Ρίξε πράμα στον κουβά, που δεν έχει πάτο. Δεν γίνεται διαφορετικά. 
Μια κυρία στα 55 της πια βγήκε και μας είπε το παράπονο της διότι δεν έγινε μαμά. Ακόμα κι αν δεν είχε σκοπό - πιθανόν - να  βγάλει τον καϋμό της δεν αποκλείεται να την τουμπάρισε ο πονηρός δημοσιογράφος. Λέμε. Ποιος ασχολείται, ποιος ενδιαφέρεται γιατί δεν έκανε παιδί μια βήτα εθνικής τραγουδιάρα. Ώπα..
Η κυρία έκανε δυο γάμους, αλλά όχι παιδί. Θέμα! Γιατί όχι. Στην ξεραίλα καλό κι αυτό. Να διαβάσει ο άλλος. Από την άλλη το μαγαζί θέλει, τι θέλει, έχει ανάγκη και ''ειδήσεις'' να κάνουν κρότο. Και επειδή δεν υπάρχουν θεματάρες ή θα τις μαγειρεύουμε ή θα τις σερβίρουμε νόστιμα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ...