ΦΑΓΑΝΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ

 
Πλησιάζει τα 60 αλλά παραμένει γκομενάρα. Δεν άντεχαν κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, και την ρουφιάνεψαν στον Τραμπ κι αυτός καθάρισε εν ψυχρω την Αμερικάνα πρέσβη στην Αθήνα. Χάσαμε το κορίτσι μας, την γκομενάρα, την δική μας Κίμπερλυ. Πριν ακόμα καλά καλά αναλάβει καθήκοντα ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε την παραίτηση της. Δεν ξανάγινε τέτοιο πράμα.
Μιλάμε για το στόμα! Ποια άλλη γυναίκα, της πολιτικής και του σινεμά, σε κάθε κλάδο δραστηριότητας, έχει να επιδείξει τέτοιο στόμα. Τόσο φάρδος και τέτοια χείλη, Και τόλμησαν να την καταγγείλουν, ποιοι; Σε ποιον, αν είναι δυνατόν στον αθώο Ντόναλντ Τραμπ. Επειδή, λέει, ο κορίτσαρος δωροδοκήθηκε στην Ελλάδα.
Στα 57 της η Κίμπελυ Γκιλφόυλ, μετά από καταγγελία, παραιτήθηκε διότι αυτό της ζητήθηκε. Αίσχος. Το χάσαμε το κορίτσι. Την γυναικάρα, την δημοσιογράφο, την δικηγόρο που έκανε και την εισαγγελέα. Την γυναίκα χωρίς ηλικία. Το μανούλι από πάνω μέχρι κάτω. Με δυο γάμους και πρώην αρραβωνιάρα του γιου του Ντόναλντ Τραμπ.
Πήγε άδικα το κορίτσι. Ξόδευε, λέει, μέχρι 30 χιλιάρικα ντόλαρς το μήνα. Από καταγγελίες όσες θες. Και από άνδρες, κυρίως από γυναίκες.Ε, τέτοια γκομενάρα,  και για να είμαστε ακριβείς τέτοιο στόμα, πως να δεχτούν να κυκλοφορεί ανάμεσα τους.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ...