Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΤΖΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ουδείς έπιασε τη μεγαλύτερη ζημιά που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Πέτρος Τατσόπουλος, ο πραγματικός τρομοκράτης, που μπροστά του υστερούν οι έτσι της 17 Νοέμβρη, οι Πυρήνες της Φωτιάς κι όλοι αυτοί οι περίεργοι. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

«Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν την 17 Νοέμβρη» είπε ο συγγραφέας. Και πέσανε να τον φάνε τον Πετράν. Αυτό που ήθελε. Τα έχουμε πει. Για τι άλλο κάνει μπομπάτες δηλώσεις, παρά μονάχα για να προκαλέσει. Το ’χει κάνει σύστημα το κόλπο.

Φοβερό, ε; Να είσαι εσύ τρομοκράτης και να κατηγορείς άλλους για... συμπάθεια σε τρομοκράτες. Παρακάτω.

Γίνεται ο τζερτζελές, όπως για μια φορά ακόμα πέτυχε ο Τατσόπουλος, και τότε καπάκι ρίχνει την άλλη μπόμπα: «Θέτω την παραίτηση μου στον πρόεδρο Τσίπρα».

Ώπα, ρε μεγάλε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σαν όλα τα άλλα κόμματα. Δεν είναι αρχηγικό κόμμα. Είναι μαγαζί όπου λειτουργούν κομματικά όργανα. Παίζουν διαδικασίες δημοκρατικές.

Πήρες χαμπάρι; Όταν ο Τατσόπουλος λέει θέτω την παραίτησή μου στον αρχηγό κι όχι στα αρμόδια κομματικά όργανα ξεμπροστιάζει φόρα παρτίδα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον παρουσιάζει σαν παλαιοκομματικό κόμμα χωρίς αρχές και ιδέες, αλλά σαν ένα κόμμα που το πρώτο λόγο έχει ο αρχηγός. Χαίρετε.