ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Έχει καταντήσει αηδία αυτή η ατελείωτη ιστορία με τις μίζες των υπουργών και των στρατιωτικών. Η αηδία είναι με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, που λες και απευθύνονται σε καθυστερημένους. Αυτά π.χ. λέει ο σύντροφος Αντώνης Κάντας (φωτό) κι εκεί τελειώνει το έργο του δημόσιου λειτουργού που λέγεται δημοσιογράφος.

Θα μας τρελλάνουν. Τα έπαιρνε ο Κάντας κι οι άλλοι, όλοι οι άλλοι, λέω για τους προϊστάμενους του, έπαιζαν καντάδα. Ασχολούνταν με μαντολινάτες και μαντινάδες. Πλάκα κάνουμε, ρε.

“Δεν ξέρω” λέει ο γενικός διευθυντής εξοπλισμών Κάντας που είχε μόνον αυτός αρπάξει εκατομμύρια, “ποιοι άλλοι τα έπαιρναν, εκτός από εμένα”. Και να ξέρει δεν μας ενδιαφέρει! Και να μη λέει ονόματα, να! Έχουμε μυαλό στο κεφάλι κι όχι γύψο. Καταλαβαίνουμε ποιοι ήταν στο κόλπο, δεν θα περιμένουμε να μας το πει κανένας.

Είπαμε. Οι άνθρωποι ξέσκιζαν. Τι είχαν καταθέσει οι δύο ταμίες του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Αυγερινός, Δημήτρης Παπαχρήστος; “Πολλές φορές έφερνε στο ΠΑΣΟΚ λεφτά ο Θόδωρος Τσουκάτος, αλλά δεν γνωρίζαμε από πού τα έφερνε”.

Και γιατί να “γνωρίζουνε” από πού και από ποιους; Αυτό που γνωρίζανε, όχι μόνον οι ταμίες, και για τα ψιλά που μπαίνανε στο ταμείο και για τα χοντρά που πήγαιναν στις off-shore εταιρείες, είναι ότι ήταν αλεπουδιάρικα πακέτα. Βρώμικα πακέτα.

Κάτι τελευταίο. Ο Τσουκάτος είναι ο κλητήρας του ΠΑΣΟΚ, κάποτε έκανε και χρέη νυχτοφυλάκα δεν ήταν αξιωματούχος του κινήματος. Θα λείψει ο Τσουκάτος από την κεντροαριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Η δουλειά του είναι να προκαλεί