ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΩΝ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΩΝ

 

Να το αναγνωρίσουμε. Είμαστε για κλωτσές. Κι αν κάποιοι θαρρούν ότι είναι σοβαροί, πολύ ευχάριστο αυτό, δεν μπορούν να αρνηθούν ότι κυκλοφορούν σε κοινωνία της πλάκας. Της πολύ πλάκας. Της κοινωνίας Ελάτε να μας φτύσετε.

Ένας κύριος, Θεοδωράκης Σταύρος, επαγγελματίας δημοσιογράφος, κάργα επώνυμος και ποιοτικός, αποφάσισε να φτιάξει κόμμα. Ποτάμι ξεχύθηκαν τα “σχόλια” στα social media. Ρεσιτάλ πεοκρουσίματος. Φοβερά πράγματα.

Σα να βγήκε στο παζάρι ο κύριος Θεοδωράκης, ξεβράκωτος, ντυμένος παρδαλά, κρατώντας μια αρκούδα χορεύτρια, και όλοι οι πεοκρούστες ανά την Ελλάδα ένοιωσαν ανάγκη βαθύτατη να εκφραστούν. Και αυτογελοιοποιήθηκαν.

Σου λέω ότι οι πεοκρούστες, όλοι αυτοί που με το παραμικρό τον πετάνε έξω και τον παίζουν, και τον κρούουν, δεν έχουν αντίπαλο.

Έτσι από περιέργεια διάβασα εκατό “σχόλια” πεοκρουστών και τα εκατό ήταν ανοησίες. Ηλιθιότητες, χαζομάρες, σαχλαμάρες. Ούτε ένας πεοκρούστης δεν είχε κάτι να πει. Ούτε ένας.

Όπως, από την άλλη, ούτε ένας σοβαρός πολίτης δεν θα προσέτρεχε να εκφραστεί από τα twitter. Για ποιο λόγο; Ούτε έχουν άλλο λόγο οι πεοκρούστες παρά μόνον να δηλώσουν ότι “Είμαι ένας χάλιας”. Δεν καταλάβατε. Δεν “σχολίασαν” το κόμμα του Θεοδωράκη, το καθε τι για το οποίο πεοκρούουν, αλλά βρήκαν μια φορά ακόμα την ευκαιρία να μας πουν ότι είμαστε κοινωνία για κλωτσές.

Το τελευταίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη ψηφίσουν το κόμμα “Ποτάμι” του κυρίου Θεοδωράκη και κάποιοι που με το καλημέρα κιόλας το ξεφώνησαν. Είπαμε. Είναι πεοκρούστες.

Διαβάστε ακόμα:

Καθαρό ποτάμι η βρώμικη λίμνη