ΑΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΠΑΜΑ

 

Τον πιάσανε με πουτάνα σε ξενοδοχείο του Άμστερνταμ. Φοβερά πράγματα. Κι αν τον είχανε στήσει; Προσωπική ασφάλεια του πλανητάρχη Ομπάμα και κυκλοφορούσε σε μια ξένη πόλη τόσο ανεύθυνα. Και μόνος. Ε, δεν θα είχε και παρέα στο κρεββάτι με μια άγνωστη του πόρνη. Κι αν αυτή ήταν κατάσκοπος, πληρωμένη από μυστικές υπηρεσίες;

Δεν φταίει ο μίστερ μποντυγκαρντ. Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Όταν για μια ακόμα φορά προσωπικός φρουρός του προέδρου των ΗΠΑ εκδιώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά,τότε φταίει το σύστημα. Δηλαδή; Κάποιες δουλειές δεν παίζουν με δημόσιους υπαλλήλους, όσο κι αν είναι εκπαιδευμένοι, αλλά και επιλεγμένοι.

Το έργο ανατίθεται σε εργολάβο. Βετεράνο μπάτσο, μπαρουτοκαπνισμένο πράκτορα. Αυτός θα καθαρίζει. Αυτός όχι η υπηρεσία, ποια υπηρεσία, θα φτιάξει τη σύνθεση της ομάδας. Και δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα σε περίπτωση αντιαθλητικού παιχνιδιού. Δεν λύνεις το πρόβλημα με την απόλυση του απείθαρχου.

Τι είναι αυτά, ρε; Έναν άλλον, μετά από μεθύσι, τον τσακώσανε να τα ξερνάει όλα στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου. Σεκιουριτάς κι αυτός της ομάδας προστασίας του Ομπάμα. Δεν πάνε καλά. Γι’ αυτό, φαίνεται, ότι η Μισέλ Ομπάμα έφυγε σφαίρα στην Κίνα, την πατρίδα των πολεμικών τεχνών, για να μυηθεί το κορίτσι πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρέθηκε ο Ομπάμα να κάνει τον πλανητάρχη