ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Πηγή: INTIME
 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά εχει μια δουλειά μπροστά του για να ενισχύσει τις πιθανότητές του. Απαραιτήτως, θα κανει περατζάδα από όλους τους ισχυρούς του λιμανιού για να ζητήσει βοήθεια. Είτε κομματικός είτε αντάρτης, είτε ανεξάρτητος θα χτυπήσει πόρτες για να κάνει δημόσιες σχέσεις.

Ένας υποψήφιος, λοιπόν, που τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του είχε χτυπήσει την πόρτα και του Μελισσανίδη και του Μαρινάκη, χωρίς να ενημερώσει τον έναν ότι πήγε και στον άλλον. Πώς θα μπορούσε να το κάνει. Ειναι γνωστό ότι οι δύο είναι σε ανοικτή κόντρα, σε ρήξη σε πολλά μέτωπα.

Ξαφνικά δημιουργείτε μια σεναριολογία ότι ο Μαρινάκης θα κατέβει για δήμαρχος Πειραιά. Κάποιοι λένε ότι δεν μπορεί κάποιος που έχει offshore, πολλά καράβια σε υπεράκτιες εταιρίες να έχει ταυτοχρόνως θεσμική θέση στο Δήμο.

Εγώ λέω ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που εύκολα ξεπερνιέται. Ο Μαρινάκης εφόσον θέλει να εκτεθεί δημοσίως μπορεί να κατέλθει στον πολιτικό στίβο και να φτιάξει τα σλόγκαν του. "Ολυμπιακός και Πειραιάς για πάντα μαζί" και άλλα σε αυτό το ύφος.

Διαβάστε ακόμα:

Το προσωπικό πρόβλημα του Μαρινάκη