ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Η μεγάλη γκέλα του Μιχαλολιάκου. Και να σκεφθείς ότι από πιτσιρικάς είναι κομματόσκυλο και, άρα, γνωρίζει το παιχνίδι στην πολιτική. «Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού…» είπε ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Πειραιά. Μιλάμε ότι αυτό δεν θα το έκανε ούτε νεολαίος στα πρώτα του βήματα στο κόμμα.

Ο Μαρινάκης κατεβαίνει να πάρει τον Δήμο σαν Ολυμπιακός και ο Μιχαλολιάκος πέφτει στη λούμπα. Παίζει στο γήπεδο του αντιπάλου του.

Σαν κωλοπετσωμένος πολιτικός ο Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να τη βγει από αριστερά. Πολιτικοποιημένα, δηλαδή. Ότι «Τα προβλήματα του Πειραιά δεν θα μας τα λύσει η αγάπη για τον Ολυμπιακό, μη γελοιοποιούμε τη διεκδίκηση της δημαρχίας…».

Όταν, όμως, ο Μιχαλολιάκος λέει, μάλιστα σαν απολογούμενος, ότι είναι γάβρος, χάνει από χέρι. Επειδή αναγνωρίζει ότι ένα κριτήριο προτίμησης για την εκλογή δημάρχου είναι αυτός, ο υποψήφιος να είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Ποιος είναι πιο ολυμπιακός; Ο Μαρινάκης, βέβαια.

Παρακάτω. Είπε και την άλλη πατάτα ο Μιχαλολιάκος. «Δεν έχω κόντρα με τον Μαρινάκη…». Το παλληκάρι ρετάρει. Ο Μαρινάκης θέλει να τον φάει ζωντανό και ο Μιχαλολιάκος λέει δεν έχω τίποτα μαζύ του.

Παραγνωρίζει ο Μιχαλολιάκος ότι ο Μαρινάκης είναι πρόσωπο αντιπαθές, αντιπαθέστατο σ’ όλους τους μη ολυμπιακούς. Όπως ότι ο εφοπλιστής, δεν είναι συμπαθής σ’ όλους τους γάβρους. Και ο δήμαρχος Πειραιά λέει «Δεν έχω τίποτα με τον Μαρινάκη…». Γιατί; Επειδή και ο Μιχαλολιάκος είναι γάβρος.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη: Η ΝΔ στηρίζει τον Μαρινάκη!!!