ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

Πηγή: INTIME
 

Η δύναμη του δημάρχου Μιχαλολιάκου στον Πειραιά δεν είναι πλεόν το κόμμα του, είναι οι Μανιάτες του Πειραιά. Πρόσεξε φάση, για το πώς παίζεται το έργο στην πολιτική, τόσο από τα κόμματα, όσο και τους κομματάρχες. Δεν είναι το ίδιο, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Δηλαδή; Το κόμμα χρησιμοποιεί, χωρίς αρχές, χωρίς αξιοκρατία, τους κομματάρχες. Και οι κομματάρχες το ίδιο χρησιμοποιούν τα κόμματα, χωρίς αρχές, χωρίς μνήμη, χωρίς αξιοκρατία.

Ο Μιχαλολιάκος είναι το ένα “μανιατόπαιδο” στον Πειραιά, το άλλο είναι ο Μαντούβαλος, ο οποίος είχε διαγραφεί από τη ΝΔ και ήθελε να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος το 2010 κόντρα στον χρισμένο υποψήφιο Μιχαλολιάκο. Τελικά, ο Μαντούβαλος απέσυρε την υποψηφιότητά του, με την ελπίδα ότι θα γίνει πάλι αποδεκτός από το κόμμα του, τη ΝΔ.

Αυτό δεν έγινε και ο Μαντούβαλος κατέβηκε στις εθνικές εκλογές με το Λάος του Καρατζαφέρη. Σήμερα, ο Μαντούβαλος υποστηρίζει κι αυτός τον Γιάννη Μώραλη. Μ' όσα μανιάτικα σόγια επηρεάζει.

Παρακάτω. Τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι με τον Μώραλη, όχι με τον Βουράκη, τον κομματικό υποψήφιο δήμαρχο. Θυμίζω ότι ο μακαρίτης Βασίλης Βουράκης, μέγας διαιτητής, ήταν μόνιμος αντιδήμαρχος Πειραιά με τη φανέλλα του ΠΑΣΟΚ. Και τη σκυτάλη από τον πατέρα την πήρε ο γιος του διαιτητή ΦΙΦΑ και αρχιδιαιτητή. Το ΠΑΣΟΚ, όμως, στον Πειραιά παίζει Μαρινάκη, μάλλον παίζει... ολυμπιακά.

Διαβάστε ακόμα:

Το παρασκήνιο Μαρινάκη στο Δήμο Πειραιά