ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Πολιτικό κόμμα σημαίνει απάτη. Και αναξιοπρέπεια, όχι μονάχα αναξιοπιστία. Ο αποδυτηριάκιας έχει λόγο με επιχειρήματα. Δεν λέει τίποτα χωρίς λογική. Και όσο πιο αριστερά πας, τόσο περισσότερο ψέμμα αλλά και αφέλεια θα συναντήσεις στην πολιτική. Για να μην πω το άλλο. Τα κόμματα που το παίζουν δεξιά έχουν κολλήσει πολιτική υποκρισία από τα κόμματα που αυτοχαρακτηρίζονται αριστερά.

Έχουμε και λέμε. Αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή, δηλαδή όχι κάποιο καφενείο, αλλά ένα όργανο ενός κρατικοδίαιτου κόμματος, της ΔΗΜΑΡ, να μην υποστηρίξει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο στον Πειραιά. Και τι είπε το κόμμα του συντρόφου Κουβέλη; Όσοι πιστεύουν στην ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν κατά συνείδησιν στον Πειραιά.

Φοβερά πράγματα. Αν, δηλαδή, στήριζε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο η ΔΗΜΑΡ, τότε οι δημαρίτες ψηφοφόροι θα ψήφιζαν ασυνείδητα.

Παρακάτω. Μέχρι χθες υπήρχε ψηφοδέλτιο στον Πειραιά με τις ευλογίες της ΔΗΜΑΡ. Ο Κουβέλης όμως, εκτίμησε ότι είναι καλύτερα να μη χάσω! Η αποτυχία του δημαρήτικου ψηφοδελτίου θα καταγραφόταν αρνητικά στο κόμμα.

Πέρα απ' αυτό. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά της ΔΗΜΑΡ όταν τον άδειασε το κόμμα βολεύτηκε σαν τσόντα στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα.

Παρακάτω. Λέει η ΔΗΜΑΡ “Δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο στον Πειραιά διότι κανένας δεν αξίζει”. Έτσι εκτίμησε “πολιτικά”. Τότε, γιατί καθοδηγεί τους δημαρίτες ψηφοφόρους “Ψηφίστε όποιον θέλετε, ψηφίστε κατά συνείδησιν”; Το σωστό θα ήταν να πει το άλλο: “Επειδή κανένας υποψήφιος δήμαρχος δεν αξίζει μη ψηφίζετε κανέναν άχρηστο”.

Να το ξαναθυμίσω: Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται από το κράτος, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Για την κοινωνική τους, την πολιτική τους προσφορά, που είναι, εκτός όλων των άλλων, να μας συμβουλεύουν ποιον να ψηφίζουμε, ποιον όχι. Ζωή σ' εσάς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαρουφάκης τους ξύρισε γουλί